Hoe fijn is het om een barista op locatie te hebben zodat je een onvergetelijke koffie en thee ervaring kan aanbieden. Iedereen is gewend aan een saaie koffiemachine op werk waar je op een knopje drukt voor koffie. Dus hoe cool zou het zijn als er een gepassioneerde barista op locatie koffie speciaal voor jou maakt. Daarnaast is de koffie ook vele malen lekkerder dan de koffie die uit het koffiezetapparaat op kantoor komt.

Een nieuwe beleving met een barista op locatie

Een professionele barista die overheerlijke koffie maakt met de beste machines en ook nog eens prachtige koffie kunstwerken kan maken. Wat wil je nog meer. De klanten zullen warm worden ontvangen en de koffie beleving zal nog wel een tijdje in de gedachten van de klant blijven hangen. Ook voor thee hebben wij speciale menu’s. Van buitenlandse theetjes tot thee cocktails tot ijsthee met verse vruchten.

Als je benieuwd bent wat je kan verwachten van een barista op locatie dan kan je een kijkje nemen in onze foto galerij op de website. Hier vindt je onze barren en foodtrucks, barista’s in actie en meesterwerken van onze barista’s. Maar ook onze social media pagina’s staan vol met foto’s en video’s van evenementen uit het verleden.

Barista op locatie zoeken

Dus ben je op zoek naar een barista op locatie en wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan helpen wij je hier graag mee. Het is mogelijk om ons te bellen, maar je kan ook een e-mail sturen. Verder is er een contactformulier aanwezig op de website die je kan invullen. Al onze contact gegevens kan je vinden op de site. Ook als je meer wilt weten over wat het je gaat kosten is er een mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Op de website kan je al de details van jou evenement invoeren zodat wij je een idee kunnen geven hoeveel geld je ongeveer kwijt bent.