Zoveel mensen hebben hun draai na lang zoeken nog niet gevonden. Wonen en werken op een van de meest inspirerende plekken die Nederland te bieden heeft is dan vaak dé oplossing!

De stad is te verstikkend en het platteland te open. Waar voel je je dan wél thuis? Welke plek heeft nou de sfeer waar je al zo lang naar zoekt?

Nou. Wij hebben wel een paar opties voor je. Vijf, om precies te zijn. Wat dacht je namelijk van wonen en werken op de Wadden?

Dat je daar nou zelf niet op gekomen bent! Heb je de Waddeneilanden ooit zelf wel eens bezocht? Dan weet je misschien nog wel hoe bijzonder de uitstraling en hoe prachtig de natuur hier is. En laten we ook niet vergeten dat er het hele jaar door wel wat te doen is!

Op Ameland worden bijvoorbeeld in ieder seizoen meerdere evenementen gehouden op het gebied van muziek, sport, kunst en cultuur. Combineer dat met wandelingen over het eiland heen en je hebt de tijd van je leven.

Maar naast wonen zul je jezelf ook in levensonderhoud moeten voorzien. Daar heb je gelukkig Waddenvacatures voor. Ga daarom snel op zoek naar een openstaande betrekking die helemaal bij je past!

Werken op de Wadden

Een gratis tip: wacht niet te lang! Met reageren op onze vacatures voor Ameland bedoelen we dan. Het is namelijk erg populair om voor wonen en werken naar de Wadden te verhuizen. Want zodra je je droombaan eenmaal gevonden hebt, wil je niet de hele tijd heen en weer hoeven te reizen tussen Ameland en het vasteland. Geloof ons, dat gaat je op een gegeven moment wel opbreken!

Daarom is wonen waar je werkt – en werken waar je woont – dé oplossing. Want geloof ons maar dat de eilanden op jouw unieke talenten zitten te wachten!

In ons bestand vind je vele horeca banen terug; de Wadden zijn immers enorme toeristentrekpleisters. Maar ook op andere manieren moet Ameland draaiende gehouden worden, zodat je ook op jouw vakgebied altijd wel iets vindt dat je aanspreekt.

 

Ben je een functie tegen gekomen die jou op het lijf geschreven is? Dan wensen we je heel veel succes met solliciteren!