Wanneer u op zoek bent naar bepaalde scheepsonderdelen voor uw scheepsmotor, hoeft u niet verder te zoeken. Onze machinefabriek beschikt over een breed assortiment aan onderdelen. Ons assortiment bestaat uit nieuwe en geconditioneerde onderdelen die hier mee te maken hebben. Het voordeel hiervan is dat u kunt kiezen welke onderdelen u nieuw wilt hebben of welke u al gebruikt wilt kopen. Het is daarnaast ook mogelijk om onderdelen te ruilen. Onze prijs is altijd scherp en onze levertijd proberen wij zo kort mogelijk te maken. Alle onderdelen die u bij ons aanschaft bieden we u een garantie van 6 maanden. Hebt u interesse in een van onze onderdelen? Dan raden we aan om snel contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen of bellen.

De beste scheepsonderdelen

Wij voeren mondiaal en veelvuldig diverse reparaties uit. Hiervoor hebben we diverse scheepsonderdelen beschikbaar voor u. Het voordeel hiervan is dat we een zeer snelle service kunnen leveren aan u. Dit kunnen we bij veel producten bieden. Wanneer u zelf de reparatie wilt uitvoeren, kunt u ook bij ons terecht voor enkel de aanschaf van onderdelen. Voor ieder technische vraagstuk over een motor kunnen wij praktische oplossingen bieden. Wij kunnen u zeer kundige service bieden als het gaat om kennis over onderdelen. Onze specialiteit bevindt zich op het gebied van Bolnes en nog meerder merken.

Kennis over onderdelen

Zoals net al beschreven is, hebben we veel ervaring met verschillende merken aangaande scheepsonderdelen. Wanneer het merk van uw motor niet bij onze merken staat, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook andere motoren van kleinere fabrikanten zijn bij ons bekend. Onze locatie maakt dat we door velen worden gezien als een partner voor de zee- en binnenvaart. Voor meer informatie kunt u altijd een kijkje nemen op onze website. Hier is namelijk alles te vinden.