Dit artikel gaat uit naar Brad Garlinghouse en het Ripple-team. Ik denk dat de tijd rijp is voor een Ripple IPO. De partnerschappen en tractie die het bedrijf aan het maken is, garandeert dat het openbaar wordt aan de andere kant van andere beleggingen dan onze trouwe cryptocurrency-wereld waar Ripple (XRP) de lieveling van velen is. Dit leidde tot een sterke stijging van de XRP koers, waarna deze vervolgens stabiliseerde. En om zijn volledige potentieel in beide werelden van beleggen te bereiken, zou een IPO het echt doen.

De redenen om een ​​dergelijk argument naar voren te brengen, worden hieronder uiteengezet.

Ten eerste is er een conceptbegrip van de XRP-munt en de oplossingen voor de afwikkeling van betaalverzendingen aangeboden door xRapid, xCurrent en xVia. Banken en geldtransferserviceproviders zijn dol op de betalingsoplossingen van Ripple vanwege drie dingen: snelheid, lage transactiekosten en gegarandeerde veiligheid op de blockchain en het Ripple-grootboek. Rimpeltransacties nemen 3,3 seconden in beslag en kosten slechts $ 0,0004.

Veel banken gebruiken de betaaloplossingen van Ripple. Een van die banken is het SBI Consortium of Asia, dat zelfs is doorgegaan en zichzelf SBI Ripple Asia heeft genoemd. Ze zijn van plan om het grootboek van Ripple in effectenproducten te gebruiken. Bij de projecten zullen 18 effectenfirma’s betrokken zijn die toepassingen van opkomende technologieën en hun toepassingen in hun industrieën zullen onderzoeken en commercialiseren. In eenvoudige woorden, dit zijn mannen van Wallstreet die Ripple-technologie testen. De tweede bank die de softwareoplossing van Ripple test, is de Nederlandse multinationale bank, de Rabobank, die een wereldleider is op het gebied van financiering van voedsel en landbouw en op duurzaamheid gericht bankieren. Dit betekent dat Ripple elke sector van de wereldwijde industrieën raakt.

Als het gaat om diensten die geld overmaken, heeft Ripple daar een zeer grote voetafdruk door partnerschappen met Western Union en Moneygram. De tijd is rijp voor een IPO. De producten van Ripple werken en ze zullen deel uitmaken van het dagelijks leven.

Ten tweede, een Ripple IPO zal goed worden afgehandeld om te kunnen worden gerealiseerd op basis van het leiderschap achter het moederbedrijf. Te beginnen met de CEO is de leiding van het Ripple-project van het allerhoogste niveau. Ik heb ze zelfs de Avengers of Technology genoemd. Een titel die ik hoop dat die zal blijven plakken en door steeds meer crypto-schrijvers, crypto-handelaars en Wallstreet-handelaars zal worden herhaald zodra een IPO in het verschiet ligt.

De raad van bestuur is ook voorbeeldig. Bestuurders zijn bedoeld om een ​​bedrijf en zijn projecten van achter de schermen te sturen. Ze zorgen ervoor dat beslissingen goed en efficiënt worden uitgevoerd. Als je kijkt naar het profiel van elke regisseur achter het Ripple-project, zul je verbaasd staan ​​over wat de groep van 9 personen heeft bereikt en zal bereiken met Ripple.

Een derde reden waarom Ripple publiek moet worden is het niet-technische aspect dat bekend staat als Momentum. In de natuurkunde is het momentum een ​​product van de massa van een object en de snelheid. Op dit moment groeit de massa van Ripple exponentieel met elke verworven partnerschap. De snelheid versnelt ook en dit momentum lijkt toe te nemen in een exponentiële vergelijking die ertoe kan leiden dat de verwezenlijkingen van Ripple het oneindige bereiken.

Ripple werkt samen met bedrijven op het gebied van wagenparkbeheer, olie en gas, petroleummarketing en speciale betalingen. In fleet management heeft Ripple samengewerkt met Uber, Fuelman, Mastercard, COMDATA en Fleet Cards, VS. In de olie- en gasindustrie omvatten de samenwerkingsverbanden ARCO, British Petroleum, Chevron, Shell, Speedway, Quarles Petroleum Incorporated en Husky Energy. In petroleum marketing zijn de partnerships met Mannatec, CFN (Commercial Fueling Network) en Pacific pride. Cambridge Global-betalingen en CLC Lodging zijn ook een partnerschap aangegaan met Ripple in speciale betalingen.

Het is daarom met de bovenstaande prestaties en momentum duidelijk met Ripple, dat de tijd rijp is voor een Ripple IPO. Deze beursintroductie is misschien wel een van de grootste die de vloer van Wallstreet treft en veroorzaakt op zijn beurt naschokken in het Crypto-Verse in een scenario waarin we Ripple (XRP) de nieuwe King of the Hill zullen zien worden. Nog aan het kijken om Ripple te kopen? Wellicht is dit het ideale moment!