Voor dit artikel ben ik natuurlijk geïnspireerd door de voorjaarsvakantie die helaas al weer achter ons ligt. Ik ben dit jaar met mijn familie op wintersport in Oostenrijk geweest en het was een hele gezellige week met elkaar. Natuurlijk hebben wij genoten van de bergen, de sneeuw en het echte Oostenrijkse eten. Maar zo een familievakantie is er natuurlijk vooral om te genieten van elkaar. Dit deed mij nadenken. Wij hebben de luxe om met de hele familie een week naar het buitenland te kunnen gaan. Maar als families deze mogelijkheid niet hebben is dat misschien nog niet eens zo heel erg. In Nederland kun je ook een hele fijne vakantie met elkaar hebben. Je doet gewoon leuke activiteiten in Nederland. Activiteiten zoals Discobowlen Utrecht.

Waar in Nederland?

Nederland mag dan een klein landje zijn. Als je een vakantie gaat boeken in Nederland zijn er toch heel veel opties qua locatie. Ga je voor het zuiden, noorden, midden of misschien toch de waddeneilanden? Omdat de meeste mensen in het midden van Nederland wonen zijn de meeste er toe geneigd om, als ze op vakantie in Nederland gaan, zo ver mogelijk van huis te gaan. Deze mensen gaan dus al snel naar het noorden of zuiden. Maar het midden van Nederland heeft zo veel mooie plekjes en leuke dingen om te doen dat dit eigenlijk zonde is.

Welke activiteiten?

Het midden van Nederland barst van alle leuke activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld paintballen, karten of Discobowlen Utrecht. Als je er echt een dagje uit van wilt maken kun je ook kiezen voor een pretpark of een dierentuin. Maar ook van Discobowlen Utrecht is een dagje uit te maken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om eerst met de familie een aantal uur te gaan bowlen en vervolgens op dezelfde locatie een hapje te gaan eten. Bij dit uitje heb je de gezelligheid van je familie en het voordeel dat het centraal in Nederland gelegen is.