Rijschool Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een rijschool?

Ben jij of bent u op zoek naar een uitstekende rijschool Alphen aan den Rijn, maar weet u niet precies waar u beginnen moet? De rijschool Alphen aan den Rijn heeft een rijke, lange geschiedenis en is ontstaan in 1958.

Rijschool Alphen aan den Rijn geeft voor divers gemotoriseerd verkeerd rijlessen en rijexamens. Maar wat zijn nou precies de voordelen voor het volgen van lessen bij onze rijschool?

De voordelen

We beschikken over diverse auto’s, dus we kunnen altijd de garantie bieden dat u een plekje krijgt voor het rijlessen. Hierdoor is er geen spraken van een wachttijd die vaak wel weken kan duren. Doordat we al jarenlange ervaring in dit vakgebied bezitten kunnen we u kwaliteit en zekerheid bieden. Onze instructeurs weten namelijk precies wat jij nodig hebt tijdens het auto rijden, en zullen we alles aan doen om jou zekerheid te geven met de auto in het drukke verkeer.

We geven ook speciale rijopleidingen als er sprake is van Autisme, faalangst, ADHD of verwant problemen. We weten hoe belangrijk het is, om hierin zekerheid te creëren en extra aandacht te geven.

De rijopleidingen worden altijd in stappen gevolgd, zodat we per stap de rijervaring kunnen peilen en daarop misschien extra kunnen bijsturen, of een rijexamen eerder dan verwacht kunnen aanvragen.  Er is ook een mogelijkheid tot DUO rijopleidingen bij onze rijschool Alphen aan den Rijn. Dit wil zeggen dat je de mogelijkheid krijgt om te rijlessen samen met je vriend of vriendin.

Spoedcursussen

Onze rijschool biedt ook spoedcursussen van theorie en rijopleiding aan. Een spoedcursus theorie houdt in dat je binnen twee dagen met de intensieve training van de rijschool zo je theorie examen in de pocket hebt. Ook voor de rijopleidingen zijn er spoedcursussen.

  • Een cursus van 10 dagen
  • Een cursus van 4 weken
  • Een cursus van 10 weken

Je kunt hier pas mee beginnen als je voor die tijd je theorie examen hebt gehaald. Na twee proeflessen beginnen we aan de spoedcursus naar wens.