Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Relining | De perfecte techniek voor een rioolrenovatie

Jarenlang zijn wij al actief in het vervangen van de riolering. Bij ons weet u dus zeker dat u aan het juiste adres bent. Als u op de een of andere manier merkt dat uw leidingen toe zijn aan vervanging, helpen wij u hier graag bij. Een factor waaraan u kunt merken dat u de riolering moet vervangen is bijvoorbeeld de vertraagde afvoersnelheid. Dit kan komen door obstakels die in de riolering zijn gegroeid, zoals wortels van bomen en planten. Ook kan het komen door verouderde voegen of scheuren in de buizen. Voor het renoveren van de leidingen gebruiken we de speciale “Relining”. Wat dit precies inhoudt, leest u hier verder.

 

Relining | Wat is het?

Het voordeel van de Relining is dat we de buizen van de riolering niet op hoeven te graven. Hierdoor is de overlast van de renovatie nihil. We brengen een speciale kous aan in de leidingen. Met behulp van de luchtdruk, waterdruk of uv-licht harden we deze kous uit. Het is erg eenvoudig en kost maar één of meerdere dagen tijd. Een kanttekening is natuurlijk wel dat de riolering in deze dagen buiten werking wordt gesteld. Hierdoor kunt u dus tijdelijk geen gebruik maken van de riolering. Toch is het een erg voordelige investering. Na het renoveren van de buizen zijn de minimaal 50 jaar in top conditie. Doordat er een kous wordt uitgehard, hebben de buizen geen voegen of randen die kunnen scheuren. Dit is dus erg voordelig en u heeft er verder dus geen omkijken meer naar.

 

Contact

Zijn uw leidingen toe aan vervanging en wilt u hier geen overlast van hebben in het verkeer? Dan bent u met de Relining bij ons aan het goede adres. Iedere situatie is anders en daarom kijken wij graag samen met u hoe we het bij u het best kunnen aanpakken. Onze adviseurs zijn al jarenlang gespecialiseerd met de riolering. Bij overige vragen kunt u natuurlijk ook contact met hen opnemen. Op onze website kunt u onze gegevens bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top