Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Raadselen rond de tyleenslang opgelost! | Pvc Voordeel

Welke leidingen kun je allemaal aanleggen met een tyleenslang? Wat is de diameter van zo’n ding? En hoeveel moet ik ervoor neerleggen? Lees verder en vind de antwoorden!

Tyleenslang. Typisch woord, eigenlijk. Is dat iets dat vaker is gevallen in je omgeving of heb je er echt een woordenboek bij nodig? In dat laatste geval: doe geen moeite. Wij hebben de tijd genomen om het een en ander over dit langwerpige fenomeen op een rijtje te zetten.

Wat is een tyleenslang?

Goeie vraag! Blij dat je ‘m stelt. Een tyleenslang is een – zoals de naam al zegt – slang van kunststof die je ‘gematigd flexibel’ mag noemen. Hij wordt veelal gebruikt voor het aanleggen van gas- en waterleidingen. Je kunt niet zomaar eender welk exemplaar gebruiken om gas dan wel water mee aan te voeren. Kijk daarom altijd goed naar de buitenkant! Zwarte slangen waar een blauwe streep overheen lopen, zijn bedoeld voor drinkwater of beregening, terwijl je de gele varianten gebruikt voor gasvoorzieningen. Simpel toch?

Welke diameter heeft een tyleenslang?

Dat is weer helemaal afhankelijk van het type tyleenslang dat je uitkiest. Zo kunnen de standaardafmetingen van HDPE en ZPE slangen – twee verschillende typen kunststof – van elkaar verschillen. Naast het gebruikte materiaal is ook de toepassing een zeer belangrijke factor. Op onze website staan de verschillen uitvoerig uitgelegd. Bovendien vind je hier ook koppelingen die je gebruikt om de richting van je leidingen te bepalen. Ook lijm om de tyleenslangen van de door jou gekozen diameter – middels de koppelstukken – aan elkaar te rijgen zijn bij Pvc Voordeel verkrijgbaar!

Wat kost een tyleenslang?

De klant is koning. Dat betekent in dit geval dat jij zelf bepaalt hoeveel tyleen jij voor je leidingen nodig hebt. In één keer een grotere rol aanschaffen is wel goedkoper dan een bestelling per meter. Vergeet ook de diameter niet; hoe groter die wordt, hoe hoger de prijs.

 

Mocht je ervoor kiezen een grote rol aan te schaffen, dan kun je zelf naar believen je tyleenslang op maat snijden. Je hebt dan altijd reservemateriaal achter de hand!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top