Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Plek onder de zon? Met Kroezon heb je altijd ruimte zat!

Dat wil zeggen dat je nooit slechts hele kleine schaduwrijke hoekjes overhoudt. Onze overkappingen en andere oplossingen bieden werkelijk soelaas in de heetste tijd van het jaar!

Licht en warmte. We kunnen niet zonder maar ‘teveel van het goede’ is zeker mogelijk met deze twee fenomenen. Binnen en buiten lopen de temperaturen al gauw hoog op en wordt het vinden van verkoeling een hele dagtaak. Tenminste, als je woning niet voldoende op de stijging van het kwik is voorbereid! Met Kroezon zorg je namelijk al gauw voor een schaduwrijke en comfortabele plek, of je nu de dag binnen of buiten wilt doorbrengen.

Verduisterend rolgordijn

Hoe aanlokkelijk een terrasje pakken ook is – die van jezelf of van een café -, er wachten thuis of op kantoor de nodige zakelijke verplichtingen op je. Wordt jouw werkplek een ware sauna? Niet als het aan Kroezon ligt! Dankzij bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn zul je absoluut geen last krijgen van ook maar enige reflectie op je beeldscherm. Slaap je moeilijk als er ook maar een streepje licht je kamer binnenkomt? Ook dan is een rolgordijn dé oplossing!

Overkapping

Hè hè, ‘t werk is klaar, eindelijk tijd om lekker buiten te gaan zitten! Smeer je je wel goed in? Bovendien raden we je aan om ook over andere manieren na te denken waarmee je genoeg maar ook niet teveel zon opvangt. Een voor de hand liggende oplossing hebben we wel voor je: een veelzijdige overkapping kopen bij Kroezon! Kies zelf het materiaal en model uit en wij zorgen voor een exemplaar op maat. Zo weet je zeker dat je overkapping bij je gevel past.

Somfy buismotor

De zon is niet zozeer onvoorspelbaar want ze blijft toch wel branden. Maar de wind en het aantal wolken, dat is toch even een dingetje. Deze kunnen de temperatuur namelijk behoorlijk beïnvloeden. Zodra het windstil is, begin je namelijk al snel te bakken! Tijd om je zonwering aan te passen. Het snelst doe je dit met behulp van een veelzijdige Somfy buismotor. Je hoeft hiervoor niet op te staan; een meegeleverde afstandsbediening of een bijbehorende app op je smartphone of tablet is alles wat je nodig hebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top