Een moment waar je graag aan terugdenkt moet natuurlijk zorgvuldig behandeld worden. Gelukkig verstaan de experts bij Fotolijst.nl hun vak uitstekend! Bekijk de vele opties.

Weet jij een perfecte plek in je woning voor een visueel aandenken aan een favoriet moment uit jouw persoonlijke geschiedenis? Dan ben je al gauw geneigd om je naar je plaatselijke fotozaak te begeven om daar een passend frame uit te zoeken. Het probleem is dat de keuzemogelijkheden daar vaak te wensen overlaten. De mooiste kleur, het juiste formaat en een passende kleur zijn in veel gevallen niet te vinden, althans niet in de gewilde combinatie.

Betekent dat dan meteen dat je te veeleisend bent? Nee, natuurlijk niet! Fotolijst.nl heeft verschillende manieren om tot een frame te komen dat jouw favoriete herinnering eer aandoet.

Lijst op maat

Wanneer jouw favoriete afbeelding niet op een gangbaar formaat is afgedrukt, heb je een lijst nodig die daarop is aangepast. Eventueel maak je gebruik van een passe-partout dat op een perfect passende manier is uitgesneden. Maar je hebt altijd ons nog! Bij Fotolijst.nl kies je voor een lijst op maat om je foto, illustratie of schilderij perfect in te vangen. Dat is de perfecte oplossing wanneer je te maken hebt met een unieke afbeelding of eentje waarvan het oorspronkelijke negatief bijvoorbeeld verloren is gegaan.

Collage

Wanneer je jezelf blijvend aan een bepaalde periode of verschillende en uiteenlopende gebeurtenissen in je leven wilt herinneren, ligt de keuze voor een collage voor de hand. Natuurlijk wordt het lastig om de afbeeldingen dan nog van elkaar te scheiden zodra je iets wilt veranderen, aangezien ze dan samengeplakt zitten op één groot vel papier. Gelukkig valt dit eenvoudig op te lossen met behulp van een collagelijst. Zo heb je meerdere foto’s in één keer die je wanneer je wilt kunt verwisselen!

Baklijst

Wanneer je een zwak hebt voor een bepaalde foto of schilderij, moet deze natuurlijk volledig tot zijn recht komen. Een speciale baklijst zou dan uitkomst kunnen bieden. Hiermee komt de afbeelding pas echt tot leven! Kies zelf de dikte van de lijst maar ook de kleur en het gebruikte materiaal uit om een contrast met de achtergrond te creëren of de lijst juist helemaal in zijn omgeving op te laten gaan.

Veel succes bij het uitkiezen van een passende fotolijst!