Het is een befaamd horlogemerk vanwege functionaliteit en robuustheid. Ik hebt het dan ook over het horlogemerk Oris. In 1904 is het merk opgericht door Paul Cattin en Georges Christian in Hölstein. Wederom ook een Zwitsers horlogemerk, waarbij u dus ook Zwitserse precisie en kwaliteit mag verwachten.

Ze zijn bekend geworden door de productie van puur mechanische horloges. Dit is tevens ook erg kenmerkend voor hun en getuigd van vakmanschap. Ook zijn er veel variaties in de ontwerpen welke erg sprekend zijn. Wilt u ook meer weten over dit merk en hun aanbod? Dan zit u bij onze juwelier aan het juiste adres! In dit artikel vertel ik u graag meer over de mogelijkheden.

Oris is een prachtig merk

Om terug te komen op de titel voor Oris: Te land, ter zee en in de lucht; is dit totaal terecht voor dit horlogemerk. Hiermee wordt namelijk bedoelt dat het typerend is voor het merk. Zo heten de collecties ook: Culture, Diving, Aviation en Motor Sport. Dit zijn namelijk drie collecties gericht op duikers, piloten en voor de mensen op een motorvoertuig.

Bij onze juwelier vindt u een groot assortiment binnen deze collecties waar u uit kunt kiezen. Heeft u al een collectie in uw hoofd waarvan u denkt dat die bij u past?

Motor Sport collectie

Doormiddel van een uiterst nauwe samenwerking met de Formule 1, heeft Oris een prachtige collectie op de markt gezet. De horloges kenmerken zich met een stoer en robuust design.

Aviation collectie

Luchtvaart, een speciale tak van sport. Het vereist veel kennis en een functionele horloge komt goed van pas. Hier heeft dit merk voor gezorgd. De horloges hebben een tijdloos design en een luxueuze uitstraling

Diving collectie

De collectie is gericht op duikers en liefhebbers van de watersport. Ze zijn speciaal gemaakt om hoge waterdruk te weerstaan en uitermate geschikt voor duikers. De collectie kenmerkt zich met stoere en stijlvolle designs.

Contact & Bestellen

Bent u benieuwd naar de horloges van de collectie die bij u past van ? Bezoekt u dan eens de webshop van de juwelier of kom gerust eens langs in de winkels