Van jongs af aan was ik altijd bezig met het mooier maken van poppen, barbies en vriendinnetjes. Dat ik later hier mijn werk van wilde maken was al vanaf de basisschool bekend.  Mijn schooltijd kon me niet snel genoeg gaan. Ik stond te poppelen om de opleiding schoonheidsspecialist te gaan volgen. Al na de introductieweek wist ik dat ik mijn eigen salon zou gaan openen. Zelf heb ik de opleiding in anderhalf jaar gevolgd. Nog voor het einde va de opleiding stond ik met mijn eigen bedrijfje ingeschreven bij de KVK.

Wil jij ook je eigen schoonheidssalon openen? Volg dan de opleiding schoonheidsspecialist die ik ook gevolgd heb! Lees snel verder ik vertel je meer hoe mijn bedrijf tot stand is gekomen.

Opleiding schoonheidsspecialist: inhoud en duur

De opleiding schoonheidsspecialist is een MBO niveau 3 opleiding. Je kunt er voor kiezen om de opleiding in een jaar, anderhalf of in twee jaar te voltooien. De opleiding bestaat uit twee gedeeltes. Je krijgt een deel praktijk en een deel theorie. Tijdens de theorie leer je onder andere over anatomie, fysiologie, pathologie en theorie over lichaam- en gelaatsbehandeling. In de praktijk leer je ook de gelaatsbehandeling inclusief dag- avond- en bruidsmake-up. Daarnaast leer je ook lichaamsbehandeling, cosmetische hand- nagel- en voetbehandeling. En wat ik het meest interessant vond ondernemersvaardigheden.

Aanmelden opleiding schoonheidsspecialist

Wil jij net als ik de opleiding schoonheidsspecialist volgen? Klik op de link en lees nog eens rustig alle informatie over de opleiding op de website. Hier vind je ook de agenda met open dagen. Al overtuigd dat je de opleiding wilt volgen? Je kunt je hier ook gemakkelijk en snel aanmelden voor de opleiding. Kies je opleidingsduur en welke datum je wilt starten. Je krijgt een berichtje met bevestiging van je aanmelding!