Er zijn een aantal universele onzekerheden van de mens. Een daarvan ontstaat naar mate we ouder worden. Bij de een ontstaat dit ook eerder dan bij de ander. Zeker wanneer dit deze op jongere leeftijd (dan gemiddeld) al naar voren komen, kan dit worden gezien als onzekerheid. Waar hebben we het nu precies over? Rimpels! Het is volkomen afhankelijk van je huidtype, genen en omgang met de huid gedurende het leven. Toch ben je hier misschien niet altijd even bewust mee bezig. Wanneer je rimpels ziet verschijnen is de kans er dat je er zo onzeker van wordt, dat je er het liefste iets aan laat doen. Gelukkig is daar de optie voor een injectables behandeling! Lees er hier meer over.

 

Injectables behandeling – hoe werkt dit?

Natuurlijk hoort het ontstaan van rimpels bij het ouder worden. Het is namelijk onvermijdelijk. Toch ontstaan deze dus bij sommige mensen op een erg vroege leeftijd. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Je kunt daarom kiezen voor een injectables behandeling. Een dermatoloog kan verschillende opties voorleggen. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop deze ontwikkeling kan worden tegengegaan, of eerder gezegd, kan worden verminderd. Ook kan dit op verschillende plekken in het gezicht. De een heeft veel rimpels in het voorhoofd, de ander meer in de wangen of bijvoorbeeld bij het lachen. Het is van groot belang dat je blij bent met je eigen lichaam, en daarom zeker verstandig om eens in gesprek te gaan met een deskundige. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Botox, Gummismile of Profhilo. Daarnaast zijn er misschien andere opties die de dermatoloog geschikter vindt. Ga daarom vooral in gesprek!

 

Opties

Er zijn veel soorten opties wat betreft dit onderwerp. Tegenwoordig zijn er vele opties en daarom is het verstandig om, na zelf onderzoek gedaan te hebben, eens vrijblijvend contact op te nemen met een specialist. Ontdek jouw opties!