In het noorden van ons land ligt een prachtige provincie waar veel eeuwenoude meren in tact zijn gebleven. Aan de rand van een van deze meren, in de buurt van Sneek, ligt de motorjacht verhuur Friesland. Op deze Friese verhuurlocatie kunt u de meest exclusieve jachten huren voor uw vaarvakantie. Ontdek het prachtige Friese landschap vanaf het water. Door alle kanalen en rivieren zijn alle uithoeken van de provincie bereikbaar. Hiermee kunt u op en top genieten van de heerlijke vaarvakantie. Doordat u een motorjacht heeft gehuurd hoeft u nooit te roeien. Op tijd tanken is in dit geval echter wel van groot belang, maar dat is logisch.

 

Luxe bij motorjacht verhuur Friesland

Van een jacht kunt u natuurlijk veel verwachten. Bij de motorjacht verhuur Friesland worden alleen de meest luxueus uitgeruste schepen aan u verhuurd. Deze jachten zijn werkelijk waar van alle gemakken die u wenst voorzien. Denk hierbij aan douche en toilet, maar ook aan een ingebouwde keuken met koelkast, vrieskast en mini-afwasmachine. Voor op warme zomerdagen heeft u uiteraard ook een airco tot uw beschikking. De temperatuur hiervan kunt u uiteraard naar wens instellen. Zo heeft u ook als de zon op uw woning brandt een aangenaam binnenklimaat.

 

Varen in Friesland

Friesland is de vaarprovincie van Nederland. Vanaf de jachthaven bij de motorjacht verhuur Friesland kun je heel gemakkelijk binnen een paar minuten het Sneekermeer opvragen. De ideale locatie voor een heerlijke vaarvakantie. Met een jacht dit prachtige Friese meer op is wat ons betreft dan ook een echte topcombinatie. Kom heerlijk tot rust door te genieten van de prachtige Friese natuur. In deze noordelijke provincie heerst nog echt rust. Geniet van de prachtige weidevogels of vang een visje in het kraakheldere water. Geniet van het mooie uitzicht en zie ’s avonds de zon langzaam ondergaan wanneer u kijkt naar de horizon.