Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Mannen zijn mooi in elke maat

Plussize mannen

De plussize mannen lijkt het maar niet te lukken om geaccepteerd te worden in het modebeeld van tegenwoordig. Nog steeds zijn het de slanke mannen die de catwalk beheersen en poseren in de modebladen. Dit terwijl het de plussize vrouwen al wel gelukt is om in te burgeren! Zij zijn inmiddels wel geaccepteerd op de catwalk en poseren met de prachtige volslanke lichamen in de modebladen. Maar ook voor de mannen geldt: jullie zijn mooi in alle maten. En dus startte het programma Ladies Night van Net5 powered by Linda de Mol een passende campagne om de plussize mannen in de spotlights te zetten.

Bigmensfashion

Het Vroomshoopse bedrijf Bigmensfashion werd benaderd door Net5 om het programma te voorzien van een aantal plussize man modellen. Bigmensfashion maakt zich namelijk al een aantal jaren sterk voor de mannen met de grotere kledingmaat. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in grote maten herenkleding en zet zich in om de mannen met een grote kledingmaat te kunnen voorzien van ├ęcht leuke kleding. Want deze mannen verdienen het toch ook om trendy, modieuze kleding te dragen. En hoeven volgens Bigmensfashion in geen geval genoegen e nemen met een aardappelzak omdat er geen trendy kleding te verkrijgen is in die grotere maat. Om dit beeld te doorbreken was het bedrijf uiteraard bereid om mee te werken aan dit initiatief en met een knipoog een statement te zetten. Ladies Night wilde in samen werking met Bigmensfashion de plussize mannen helpen. En heeft daarom tien heerlijke volslanke mannelijke modellen met een maatje meer uitgenodigd om over een catwalk te lopen in verschillende kleurrijke grote maten heren t-shirts. Om op deze ludieke manier te laten zien dat elk lichaam mooi is, of je nou slank bent of vol!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top