Wie voor het eerst een MeisterSinger ziet, zal denken dat er iets mist. Het is niet het prachtige design, de stevige uitvoering of het draaggemak. Het zal iets zijn wat je direct opvalt bij het kijken naar de wijzerplaat. Het horloge heeft namelijk maar een enkele wijzer. Alleen de uurwijzer is opgenomen in de wijzerplaat. Geen datum notatie of minuutwijzer. Het horloge geeft puur de tijd aan, waaraan je kunt aflezen of het iets voor of iets over twee is.

 

Collectie

De oudste zonnewijzers zijn ongeveer 3500 jaar oud. Zo veel jaar geleden, werd tijd al afgemeten met een enkele wijzer. Nadat de mechanische klok in China is uitgevonden en later in Europa is geïntroduceerd, had het als nog maar een enkele wijzer. Pas driehonderd jaar geleden heeft iemand bedacht dat er ook een minutenwijzer en een secondewijzer aan het uurwerk toegevoegd moest worden. MeisterSinger vind dat tijd relatief is, dus waarom zou je altijd alles tot op de seconde precies moeten weten? Voor een precieze tijdsnotatie kennen we allemaal onze smartphone. De tijd is er om van te genieten met de juiste mensen, de juiste dingen en het juiste horloge. Daarvoor staat een MeisterSinger.

 

Juwelier van Willegen

Het aanbod van MeisterSinger heren horloges, is zeer divers. Juwelier van Willegen in Den Haag heeft zo’n tachtig verschillende horloges van dit toonaangevende horlogemerk in de verkoop. Wil jij ze eens bekijken, voelen en om je pols proberen? Dan kan je vrijblijvend langsgaan bij Juwelier Den Haag Van Willegen. Een NEO NQ908N 26 millimeter of een NEO NE909N 36 millimeter. Het aanbod is groot, zo kan je ook altijd nog kiezen voor een Phanero PH308 Steel 35 millimeter of een Salthora META X SAM908X blue 43 millimeter. Naast staalbanden zijn er ook horlogebandjes verkrijgbaar in suede of leer. Alle horloges kennen dezelfde kwaliteit en onderscheidend vermogen van de MeisterSinger.