Het kan handig zijn om uw goederen via een via een vliegtuig te vervoeren dit kunt u doen door u goederen aan te geven als luchtvracht. Het kan ook zo zijn dat u goederen wilt ontvangen dit kan doormiddel van import van luchtvrachtzendingen. Bij Cleve & Zonen kunnen ze bij alle allebei de processen helpen. Bij import van de luchtvrachtverzendingen kunnen ze bijvoorbeeld het hele traject in de gaten houden. Dit zorgt ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken of uw zending wel aankomt. Naast het in de gaten houden van de zending wordt de inklaring ook voorbereid waardoor bij binnenkomst de zending zo spoedig mogelijk ingeklaard kan worden. Op het gebied van exportluchtvrachtzendingen kan Cleve & Zonen bijvoorbeeld het douane uitvoerdocument verzorgen hiervoor moet de zending eerst uitvoerig gescreend worden door bijvoorbeeld de snuffelhonden. Dit is alleen nodig als uw bedrijf nog niet in de EU-database staat.

Luchtvracht met gevaarlijke stoffen

Het kan zo zijn dat u gevaarlijke stoffen wil vervoeren doormiddel van een luchtvracht. Voorbeelden van gevaarlijke stoffen zijn bijvoorbeeld: industriële chemicaliën, Lithium batterijen, accu’s en schoonmaakmiddelen. De internationale regels zijn heel streng om gevaar te beperken in het vliegtuig. Dit is bijvoorbeeld te merken aan de regels met betrekking tot de verpakking die moet namelijk van een UN-keurmerk zijn voorzien. Cleve & Zonen hebben een bewijs van erkenning met betrekking tot vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht, de medewerkers worden hier ook jaarlijks voor getraind. Kortom Cleve & Zonen heeft de competenties om u te helpen met het vervoer van gevaarlijke stoffen als het op een luchtvracht aankomt.

Meer informatie

Voor meer informatie over hoe het proces bijvoorbeeld verloopt bij een luchtvracht kunt u naar de site van Cleve & Zonen gaan. Hier kunt u ook informatie vinden over de andere diensten die Cleve & Zonen aanbieden. Op de site zijn ook de contactgegevens te vinden.