Linssen yachts is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn moderne en tijdloze boten. Het is allemaal begonnen in het timmerbedrijfje van Jac. Linssen. Hij was van jongs af aan al bezig met tekenen en architectuur. Tijdens een baan in de houtbewerking heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Linssen yachts hebben een erg herkenbaar silhouet die je vaak voorbij ziet komen op kanalen en meren. Het zijn luxe jachten die heel erg mooi ogen. Het zijn jachten waar je in principe op zou kunnen wonen met slaapkamers, een keuken, woongedeelte, etc. Het kopen van deze jachten is aan de prijzige kant. Zo kunnen de prijzen wel oplopen tot in de miljoenen. Daarom is het misschien een beter idee om te kijken of je een jacht kan huren.

Linssen Yachts huren in Friesland

Bij ons maken we voornamelijk gebruik van Linssen yachts. Deze type jacht is perfect om de Friese routes te bevaren. Aangezien onze jachthaven gelegen is in Sneek, in de provincie Friesland, kan je het mooiste deel van Nederland te water ontdekken.

Dit deel van Nederland bestaat voor een groot deel uit water waardoor je de prachtige natuur en de steden kan bewonderen. Het is zeer geschikt voor een vaarvakantie. Je moet er namelijk rekening mee houden dat je varend er langer over doet om de afstanden te overbruggen dan bijvoorbeeld met de auto.

Contact opnemen voor Linssen Yachts

Dus als je vragen of opmerking hebt over de Linssen yachts dan kan je ons contacteren. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Als je een jacht wilt huren dan kan je een bezichtiging doen om te kijken van welke yacht je het liefst gebruik zou maken.