Ons adviesbureau wil graag uw partner zijn voor advies op maat omtrent de inrichting buitenruimte. Wij helpen in iedere fase van een project. Bij de fases moet u denken aan het ontwerp, management en de technische voorbereiding. Ook voeren we graag toezicht in de uitvoeringsfases, hierbij moet u vooral denken aan de directievoering. Zelfs wanneer we beginnen met exploitatie en beheerfase kunnen we u helpen. Lees het hele artikel en ontdek wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

De Inrichting buitenruimte van begin tot eind

Wanneer we beginnen met een project aangaande de Inrichting buitenruimte gaan we graag een gesprek met u aan. Voor de inrichting van een ruimte is het belangrijk dat we de juiste schaalverhoudingen doorvoeren. Dit is belangrijk en op die manier maken we geen fouten. Het is nu eenmaal maatwerk om buitenruimtes op deze manier te gaan ontwerpen. We gaan daarom graag een gesprek aan waar we het gaan hebben over uw buitenruimte. Op die manier is het duidelijker wat er moet gebeuren en zo houden we schaalvoordelen aan. Dus eerst een gesprek en daarna pas aan de slag met uw tuin. We hebben ondervonden dat deze werkwijze een groot gedeelte van de foutmarge er uithaalt. Een ruimte die buitten is, kan voor u verschillende functies vervullen. Wordt er op een plein een markt georganiseerd? Dan is het belangrijk dat de zware marktwagens hier goed kunnen staan voordat ze wegzakken. Spelen er veel kinderen in de omgeving? Dan moet u ervoor zorgen dat deze omgeving veilig is.

Duurzaam, advies op maat

Het ontwerp van de inrichting buitenruimte kan niet komen zonder advies van onze kant. Laat u daarom ook adviseren door ons en ontdek de voordelen van onze werkwijze. Het duurzame aspect zit hem bij ons dat we kijken naar de bestaande functies van de natuur.