Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kramp onderdelen. Kramp is een totaalleverancier van onderdelen voor onder andere mechanisatie, grondverzet, landbouw en de tuin. Maar ook voor verschillende parken kunt u deze onderdelen perfect gebruiken. Wanneer u een ondernemer bent die werkzaam is in de tuin of in een park, hebben wij voor u diverse merken voor u beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan SKF, B&S en Danfoss. Op onze site staat een overzicht van alle merken. Wij willen graag uw leverancier en totaalpartner zijn wanneer dit gaat om leveren van machineonderdelen. We bieden voor u graag een oplossing.

Een specialist voor weg- berm en slootonderhoud

We hebben al ruimt 60 jaar ervaring en zolang is onze naam niet meer weg te deken uit de Nederlandse loonwerk. Ook in de groensector zijn we erg actief. Daarvoor hebben wij dus de Kramp onderdelen voor gemaakt. In totaal vertegenwoordigen we 17 verschillende merken waarvan we er 7 importeren. We vertegenwoordigen onder andere deze onderdelen die we hierboven hebben beschreven. Wij doen dit in onze webshop met meer dan 26.000 artikelen. We gaan tegenwoordig ook samen met 36 medewerkers zorgen voor een veilige, rendabele en innovatieve manier om uw machines werkzaam te houden. We snappen namelijk heel goed dat een niet werkende machine grote invloed heeft op uw bedrijf.

Verschillende onderdelen

Wij gaan graag zo vlekkeloos mogelijk aan de slag om benodigde Kramp onderdelen aan u te leveren. We beheren onze voorraad zo optimaal mogelijk en daarbij horen goede afspraken met leveranciers en fabrikanten. We vergroten graag ons rendement en de inzetbaarheid van uw park vol machines. Ons magazijn is enorm groot en bij elkaar heeft dit een oppervlak van 5000 vierkante meter. Binnen het oppervlak liggen alle onderdelen klaar die uw eventueel nodig heeft voor uw machines.