Voor veel bedrijven is autobelettering niet meer weg te denken. Lees in dit artikel wat autobelettering nu precies is, hoe het werk en wat de voordelen zijn.

 

Wat is autobelettering?

Zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden is autobelettering het laten bedrukken van je auto. Vaak dient deze autobelettering als promotiemiddel. Autobelettering kan op verschillende delen van een auto geplaatst worden. Vaak zie je belettering op de zijkanten van een auto.

 

Hoe werkt het?

Autobelettering in Tilburg nodig? Of ergens anders in Nederland? Er zijn verschillende bedrijven die een auto kunnen voorzien van belettering. Deze bedrijven maken een ontwerp toegespitst op de wensen en behoeften van de klant en kijken daarnaast wat het beste bij de auto past. Vervolgens wordt het ontwerp op hoogwaardig zelfklevend vinyl geprint of uit folies gesneden (afhankelijk van het ontwerp). Vervolgens wordt het ontwerp op de auto gemonteerd.

 

Wat zijn de voordelen?

Zoals boven al kort benoemd wordt autobelettering gebruikt als promotiemiddel. Belettering is namelijk een gemakkelijk en vrij goedkoop reclamemiddel. Ben je veel onderweg? Dan heeft autobelettering natuurlijk nóg meer effect. Door middel van autobelettering wordt je bedrijf bekender en stromen er wellicht nieuwe orders binnen.

 

Wat zijn de nadelen?

Rondrijden met autobelettering? Dan is het belangrijk dat je auto er altijd goed uitziet. Je auto is nu namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Sommige mensen kunnen dit als nadelig ervaren. Schade opgelopen? Dan is het belangrijk dat dit meteen hersteld wordt.

 

Wie maakt er gebruik van?

Er is een groot scala aan bedrijven die gebruikt maakt van autobelettering. Autobelettering is voor zowel kleine- als grote bedrijven erg interessant. Kleine lokale kappers maken gebruik van autobelettering, maar grotere bedrijven als DAF laten deze kans ook zeker niet liggen. Autobelettering is namelijk niet alleen geschikt voor personenauto’s en bedrijfsbussen, maar wordt ook veel gebruikt op stadsbussen en vrachtwagens.