Een serieus bedrijf kan tegenwoordig bijna niet meer zonder een eigen internetbureau. Korte lijnen en snel schakelen is op internet van levensbelang. Voor alle bedrijven uit Rotterdam is er nu iTulp. Een internetbureau met een duidelijke focus op het vergroten van de online omzet. iTulp internetbureau Rotterdam heeft een eigen gezicht en dat laten we graag zien. In Rotterdam houdt men van duidelijkheid en bij iTulp hebben we daarom voor een duidelijk stappenplan gekozen. In dit artikel komen de vier pijlers uit dit stappenplan aan bod.

Internetbureau Rotterdam onderscheid zich met Analyse & Strategie

Om de online omzet te kunnen verbeteren is er een belangrijke eerste stap nodig. Meetbaarheid is waar het bij het internetbureau uit Rotterdam allemaal begint. Door zaken als bezoekersaantallen en conversies meetbaar te maken kunnen we kijken welke veranderingen de online omzet kunnen vergroten. Met diverse analyse tools kan voor bedrijven uit Rotterdam gekeken worden welke online (marketing) strategie ingezet kan gaan worden.

Traffic generen is erg belangrijk voor de meetbaarheid

De volgende stap is het genereren van genoeg traffic op de website. Hiermee bedoelen we dat we veel bezoekers naar de website willen trekken. De methoden kunnen uiteenlopen. Belangrijke tools kunnen bijvoorbeeld (online) advertenties, zoekmachine optimalisatie en branding zijn. Het doel is echter allemaal hetzelfde, hoe meer mensen de website bezoeken hoe relevanter de statistieken zijn en hoe sneller de optimalisaties doorgevoerd kunnen worden.

Optimalisaties uitvoeren

Internetbureau Rotterdam iTulp voert aan de hand van de analyses diverse optimalisaties door op websites. Bij e-commerce kan je bijvoorbeeld denken aan de juiste plaatsing van de “In winkelwagen” button. Ook bij corporate websites kan het plaatsen van een CTA op de juiste plek een enorm verschil maken in conversiepercentage. Door middel van A/B testen kan exact gekeken worden welke optimalisaties het verschil gaan maken. Door de extra traffic uit de vorige stap kunnen bij het testen veel sneller resultaten behaald worden.

Webbouw Rotterdam

Een website is geen statisch apparaat. Wil je omzet genereren met je website dan blijf je bezig met het bouwen aan je website. iTulp kan aan de hand van de optimalisaties zelf wijzigingen doorvoeren op websites. We werken met een gespecialiseerd team van ontwikkelaars die kennis hebben van de nieuwste technieken. Ook een compleet nieuwe website behoord bij dit internetbureau uit Rotterdam tot de mogelijkheden.