Scheepsdieselmotoren zijn een bekend begrip in de scheepvaart industrie. Ook kan je denken aan de krachtige benzine motoren. Al zijn deze benzine motoren vaak lichter en krachtiger dan de scheepsdieselmotoren toch bieden ze ook een hoop voordelen waar de benzinemotor op achter loopt.

Zo is de ontbrandingstemperatuur van benzine vele malen lager dan die van diesel. Waardoor diesel veiliger is om te gebruiken. Daarnaast heeft de diesel motor geen stroom nodig om te werken. Verder zijn diesel motoren over het algemeen betrouwbaarder. Dan is de keuze snel gemaakt lijkt mij.

Scheepsdieselmotoren kopen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van scheepsmotoren kunnen we wel zeggen dat we weten waar we mee bezig zijn. Ons team bestaat uit gediplomeerde monteurs die veel ervaring en plezier hebben in wat ze doen.

Wij begrijpen dat het aanschaffen van een scheepsdieselmotor een grote aankoop is. Daarom behandelen wij iedere klant met de specifieke benodigdheden. Een belangrijk uitgangspunt van ons is om aantrekkelijke prijzen aan te bieden in deze toch al zo dure wereld. Maar dit laten we niet ten koste gaan van de hoge kwaliteit.

Ook omdat ieder schip anders is hebben we een groot aanbod aan scheepsdieselmotoren. Naast het leveren en installeren van de scheepsdieselmotoren zorgen we ook voor reparaties en onderhoud. Op deze manier zal de motor veel langer mee gaan. Dit scheelt een hoop geld en tijd. En dat is waar we naar streven.

Meer informatie over scheep dieselmotoren

Als je meer wilt weten over onze scheepsdieselmotoren dan kan je contact met ons opnemen. Ook als je meer informatie nodig hebt over de onderhoud en reparatie diensten die wij aanbieden staan we je graag te woord.

Je kan er voor kiezen om ons te bellen als je snel en direct antwoord wilt of stuur een mailtje. Wij proberen dan zo snel mogelijk een antwoord te geven. De contact gegevens zijn allemaal beschikbaar op onze website.