Wanneer bedrijven een vergadering, seminar of training organiseren, kiezen ze vaak voor de locatie Utrecht. Utrecht is centraal gelegen in het land. Voor een bedrijf met meerdere vestigingen is dit erg handig. Alle medewerkers kunnen op deze manier binnen redelijke reistijd naar de locatie komen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Utrecht is namelijk erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bent u ook op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht? We kunnen u Vergadercentrum Vredenburg aanraden. Vergadercentrum Vredenburg is gevestigd op slechts vijf minuten loopafstand van het centraal station in Utrecht.

Vergaderlocatie met alle benodigde voorzieningen

Wanneer u een vergadering plant met een grote groep mensen, zult u er al gauw achter komen dat dit nog een hele organisatie is. Het is belangrijk dat alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer, laptop(s), WiFi, microfoons en ga zo maar door. Bij het reserveren van een vergaderruimte bij Vergadercentrum Vredenburg kunt u uw wensen aangeven. Bij het binnentreden van de vergaderzaal, treft u alles volledig aangesloten en functionerend aan.

Catering

Wanneer u een vergadering organiseert met een grote groep mensen, is het fijn als er ook aan catering gedacht is. Bij Vergadercentrum Vredenburg kunt u de catering laten uitbesteden. In het restaurant worden er dagelijks lunch en diners verzorgd. Er is keuze uit diverse broodjes, salades, vlees- en zoetwaren, warme snacks en meer. Hierbij werken ze niet met een buffet. Dit betekent dat u direct kunt aanschuiven en kunt beginnen met lunchen.

Tarieven

De tarieven van het huren van een vergaderzaal zijn onder meer afhankelijk van het aantal personen, het aantal uur huur en eventueel extra apparatuur. Bij Vergadercentrum Vredenburg kunt u al een zaal huren vanaf €75,- inclusief btw. Hierbij gaat het om een vergaderzaal in de ochtend of avond, geschikt tot 9 personen.

Vergaderzaal in Utrecht huren? Bekijk de mogelijkheden!