Het is misschien niet het eerste waar men aan denkt, maar de buitenkant van een bedrijfspand is een belangrijk onderdeel. Veel bedrijven ontvangen namelijk klanten op kantoor. Hierbij wilt u natuurlijk dat (potentiële) klanten een goede eerste indruk van uw bedrijf krijgen. Onderstaand een aantal tips om de buitenkant van uw bedrijfspand op te vrolijken.

 

Gevelreclame

Gevelreclame is een mooie manier om de buitenkant van uw bedrijfspand op te fleuren. Een mooie banner in de huisstijl van uw bedrijf doet het altijd goed. Lichtreclame in logovorm is daarnaast ook een prima mogelijkheid. Naast dat dit uw bedrijfspand opfleurt dient het ook als promotiemiddel.

 

Raamfolie

Verschillende bedrijven maken gebruik van raamfolie. PSV is een mooi voorbeeld van raamfolie in Eindhoven. De fanstore van PSV is voorzien van mooie raamfolies van de spelers. De fanstore ziet er op deze manier niet alleen aantrekkelijker uit, maar valt ook beter op. Hiernaast geeft het een mooi beeld weer van de club.

 

Deurmat

Door gebruik te maken van een deurmat kan de voorkant van uw bedrijfspand ook zeker opgevrolijkt worden. Zo zijn er verschillende deurmatten in omloop met leuke teksten, maar kunt u er ook voor kiezen om een deurmat met uw logo te bestellen.

 

Planten

Planten doen het altijd goed. De buitenkant van uw bedrijfspand is snel opgefleurd door middel van een paar buitenplanten. Let er alleen goed op dat deze planten goed verzorgd worden. U wilt natuurlijk niet dat er planten of bloemen bij uw deur staan die er niet meer fris uitzien. Dit geeft geen goede eerste indruk.

 

Gevel

Naast bovenstaande zaken is het natuurlijk van belang dat de gevel zelf er ook netjes uitziet. Heeft u bedrijfspand bijvoorbeeld witte stenen? Dan is het belangrijk deze regelmatig schoon te laten maken. Is uw gevel aan renovatie toe? Wacht hier dan ook zeker niet te lang mee.

 

Succes met het toepassen van deze tips!