Ben je op zoek naar een rustige trouwlocatie maar wonen jullie in een drukke stad? Trouwlocatie Capelle aan den IJssel ligt nabij het bruisende Rotterdam, maar heeft de charmes van een kleiner ‘’dorp.’’

Het uitzoeken van een trouwlocatie kan veel stress opleveren. Dit is zonde (en totaal overbodig!) Je trouwdag gaat de mooiste dag van je leven zijn, neem de tijd om ook van de voorbereiding te genieten.

De zoektocht naar een trouwlocatie Capelle aan den IJssel

In de zoektocht naar de ideale trouwlocatie is het voor jezelf belangrijk om de rust te bewaren. Ook tijdens de trouwerij is rust de sleutel. Het is voor alle gasten niet fijn om steeds van hot naar her te moeten rennen. Kies voor één locatie waar alles plaats vindt. Check bij de gemeente of de locatie een officiële trouwlocatie is. Dit houdt in dat ook de huwelijksvoltrekking hier plaats mag vinden.

Houdt rekening met welke trouwlocatie bij jullie en jullie gasten past. Stem de locatie af op het publiek. Zijn jullie met het hele gezelschap een stel feestbeesten? Investeer in een locatie waar ruimte is voor een DJ en grote dansvloer. Doen jullie het liever rustig aan? Ga dan op zoek naar een locatie waar jullie gezellig met elkaar kunnen zitten en dineren.

Voordelen trouwlocatie Capelle aan den IJssel

Een buiten trouwerij is helemaal hip. De laatste jaren is het steeds populairder geworden. Het voordeel van het vieren van de trouwerij in een restaurant is dat de hapjes op en top in orde zijn en de bediening goed getraind is. Bij ’t Hooghe Water combineren jullie deze voordelen. De huwelijksvoltrekking vindt buiten plaats, met uitzicht over de IJssel. De receptie en het diner kunnen naar wens binnen of buiten plaatsvinden. Het feest is over het algemeen binnen, rokers (en mensen die graag een frisse neus halen) kunnen uiteraard naar buiten.