Wanneer u toe bent aan een nieuwe tuin. Maar nog niet direct weet wat u met uw tuin moet doen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven namelijk tuinadvies voor alle verschillende soorten tuinen. Er zijn vandaag de dag tal van opties waar u nog nooit van gehoord heeft. Daarom raden wij advies over u tuin altijd aan. We zijn in 1892 begonnen als kleine hovenier. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van tuin en tuinonderhoud. Inmiddels zijn we ook begonnen met het aanleggen van tuinen. Al snel breiden we onze afdeling verder uit. Vandaag de dag hebben we zelfs een team van tuinontwerpers, werkvoorbereiders en hoveniers. Deze gaan vol plezier aan de slag met uw tuinen.

Gesprek voor het beste tuinadvies

Natuurlijk begint een goed tuinadvies met een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we alle verschillende punten die komen kijken bij dit persoonlijke advies. Het start punt is bij ons altijd hetzelfde en wij vragen welke wenen u zelf heeft. Misschien heeft u namelijk zelf al leuke ideeën voor uw tuin. Wij geven als advies altijd vanuit de ruimte die u heeft. Ook kijken we naar welke producten u kunt gebruiken voor uw tuin. Hierbij kijken we natuurlijk op welke manier u het beste resultaat kunt boeken. Het gewenste resultaat licht binnen handbereik, maar dan moet er wel goed samengewerkt worden. Daarbij kijken we ook altijd hoeveel tuin u heeft om aandacht te besteden aan de tuin. De aanleg en advies is een ding, maar onderhoud door u moet ook veel gebeuren.

Volledig uit handen geven

Onze rol binnen u tuin kan stoppen bij het tuinadvies, maar kan ook doorzetten bij de realisatie ervan. U kunt ons volledig uw tuin in handen geven door te kiezen voor deze aanleg. Ook kunt u na de aanleg kiezen voor een periodiek onderhoud.