Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer? Een schone en opgeruimde werkomgeving zorgt ervoor dat mensen productiever zijn. Want eerlijk is eerlijk, een opgeruimd bureau werkt toch veel fijner dan een vol bureau?

SVP schoonmaak zorgt ervoor dat uw medewerkers in een fijne werkomgeving zitten. De werkzaamheden zijn onder te verdelen in verschillende onderdelen:

Schoonmaakonderhoud

Alleen de vloer stofzuigen en een doekje over het bureau halen is niet genoeg om het pand schoon te houden. SVP Schoonmaakbedrijf in Zoetermeer onderscheidt zich van andere organisaties door rekening te houden met uw agenda. Wanneer een ruimte geboekt wordt voor vergaderingen, reserveren wij hiervoor tijd om nog even extra goed schoon te maken.

Glasbewassing en gevelreiniging

Schone glazen zorgen ervoor dat er meer licht naar binnen schijnt. Wist u dat veel natuurlijk licht de werkproductiviteit positief beïnvloed? En wanneer u met enige regelmaat de gevels van het bedrijfspand laat reinigen, verlengt u de levensduur van het pand. Daarnaast zorgt de gevelreiniging ervoor dat uw bedrijfspand er presentabel uitziet.

Specialistische reiniging door SVP schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Verplaats uzelf eens in de volgende situatie: Het bedrijfspand in Zoetermeer is compleet leeggehaald om te verkopen. Doordat de inventaris weg is, ziet u allemaal vlekken die er met geen mogelijkheid uitgaan. De specialistische reiniging wordt uitgevoerd door een speciaal team. Er is namelijk een groot verschil tussen schoonmaken en specialistische reiniging.

Sanitaire voorzieningen

Naast het schoonhouden van uw sanitair, regelt SVP schoonmaak al uw sanitaire voorzieningen. Zij leveren onder andere toiletpapier, luchtverfrissers, handdoekrolautomaten en zeepdispensers. U hoeft uzelf nergens meer zorgen over te maken.

Calamiteitenservice

Een leiding die springt, een glas dat ingegooid is of een inbraak. Allemaal onverwachte situaties waar u niet op voorbereid bent, maar wel rotzooi geven. SVP schoonmaak springt hierop in met de calamiteitenservice. Deze is 24/7 geopend.

Als schoonmaakbedrijf Zoetermeer kiest u dus voor SVP schoonmaak. Door de jarenlange ervaring is een passie voor schoonmaken ontstaan en dit merkt u direct aan alle medewerkers.