Sinds 1966 hebben wij kennis en ervaring met verschillende soorten zeven. Met deze kennis en ervaring zijn we uitgegroeid tot specialisten op het gebied van machinebouw, revisie, onderhoud en de installatie van machines. Daardoor hebben wij gedegen kennis voor het ontwikkelen van de efficiënte trommelzeef. Wij hebben een mooi aanbod van efficiënte zeefmachines voor diverse toepassingen.

Uitleg over de trommelzeef

Efficiënt producten zeven kan goed met de trommelzeef. De trommelzeef zorgt ervoor dat je product  nauwkeurig gezeefd wordt. De korfzeef is een andere benaming voor de trommelzeef. De zeef beschikt over een roterend binnenwerk. De axiaal is afgesteld om efficiënt en grondig het product te filteren. Dit zorgt ervoor dat het product helemaal verdeeld wordt in de trommel. Door dit proces is dit type zeefmachine uitermate geschikt voor uw productie.

Multifunctioneel inzetbaar

De trommelzeef is voorzien van zeefplaten of openingen waardoor ongewenst materiaal grondig gescheiden wordt van het product wat je uiteindelijk over wilt houden. Door deze opening juist af te stellen, kan er op grootte gefilterd worden. Zo kan de trommelzeef gebruikt worden voor verschillende producten. Wij hebben diverse korfzeef afmetingen op voorraad.

Trommelzeef op maat

Naast dat wij nieuwe en gebruikte trommel- en schudzeven aanbieden, ontwikkelen we deze ook op maat voor u. Het is mogelijk om een compleet op maat gemaakte trommelzeef of schudzeef te bestellen. Deze zeef wordt ontworpen en ontwikkeld op basis van uw wensen en aangeleverde specificaties. Na oplevering kunt u flexibele ondersteuning verwachten. Neem een kijkje op de website om alle mogelijkheden te bekijken.

Kom in contact

Heeft u interesse in een trommelzeef? Neem dan een kijkje op onze website. Ook zie je de huidige voorraad. Kom in contact met een van onze medewerkers door even te mailen of te bellen. We beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk!