Valentijnsdag mag dan misschien net voorbij zijn maar dat weerhoudt mij er niet van om nu een artikel te schrijven over ideetjes om je Valentijn te verrassen. Want het mag dan 14 februari officieel Valentijnsdag zijn, dat is natuurlijk geen reden om de rest van het jaar niets leuks meer voor elkaar te doen. Wij vinden het eigenlijk juist wel leuk om het niet precies op Valentijnsdag te doen. Het spontane is er dan toch wel een beetje vanaf. Dit jaar hebben wij daarom besloten om de zaterdag na Valentijnsdag gezellig een daagje weg te gaan. Vooraf hadden we natuurlijk de discussie waar we die dag dan naar toe moesten maar uiteindelijk hebben wij een keuze kunnen maken. We gingen Uit eten Woerden en zouden er dan gelijk een daagje uit van maken.

De stad Woerden

Woerden is misschien geen stad waar je gelijk aan denkt als je samen met je vriend of vriendin een daagje uit gaat. Maar eerlijk gezegd is Woerden in dat opzicht best wel een ondergeschoven kindje. Want op cultureel gebied is er onwijs veel te zien en ook op niet zo heel cultureel gebied (shoppen zegmaar) is er genoeg te doen. Wij zijn ’s ochtends rond een uur of 10 op weg gegaan en omdat wij wilden Uit eten Woerden hadden wij vooraf wat onderzoek gedaan om te beslissen naar welk restaurant we wilden. Toen we dus aankwamen in Woerden zijn we eerst even langs het restaurantje gelopen en daarna hebben de rest van de dag gespendeerd aan shoppen en cultuur snuiven.

Het eten

Toen we uiteindelijk gingen Uit eten Woerden hadden we best wel wat honger gekregen. Maar dat kwam helemaal goed toen wij ons eten kregen. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg. We zijn voor drie gangen gegaan en daarna zaten we echt vol. Woerden is dus zeker een goede tip voor een daagje weg met je liefde.