Op warme en zwoele zomeravonden kan het goed toeven zijn op het terras. Vooral als je samen gezellig zit met vrienden of familie, dan kan het laat worden. Maar hoe warm de zomerdag ook was, ’s avonds kan het wel flink afkoelen. Om niet je bloedhete huis weer in te gaan, is een verwarming op je terras de perfecte uitkomst. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Een buitenhaard is een goede oplossing, maar wil je het stijlvol aanpakken, denk dan eens aan een vuurtafel van Cosi Fires. Het voordeel van een vuurtafel is dat het functioneel gebruikt kan worden en je je niet alleen kunt verwarmen bij de vlammen, maar dat het ook een gezellige sfeer geeft.

Wat is een vuurtafel?

Misschien ben je nog niet met een vuurtafel bekend, maar het is momenteel een ware trend voor in de tuin bij de tuinset. Een vuurtafel is een salontafel, waar omheen je je tuinstoelen of loungeset kunt zetten. De randen van de tafel zijn gewoon te gebruiken om je glas op te zetten. In het midden van de tafel brandt een gezellig vuurtje, dat wordt aangedreven door een gasfles. De gasfles kan in de vuurtafel zelf verborgen zitten, maar kan ook als een aparte accessoire naast de vuurtafel staan. De ontsteking voor het gas is regelbaar, zodat je zelf de grootte van je vlammenspel bepaald. Je hebt geen last van rook of stankoverlast en iedereen die rond de tafel ziet kan zich opwarmen en genieten van de gezellige sfeer van een vlammenspel.

Soorten vuurtafels van Cosi Fires

Als gerenommeerd leverancier van vuurtafels heeft Cosi Fires diverse modellen vuurtafels in het assortiment. Daarbij is de keuze van het materiaalsoort belangrijk. Een vuurtafel moet natuurlijk bij de stijl van je tuin of tuinset passen. Cosi Fires biedt dan ook vuurtafels aan van douglas hout, vurenhout en composiet. Daarbij kies je ook nog een bepaalde vorm. Dit kan rond zijn, vierkant of rechthoekig. Met een vuurtafel van Cosi Fires weet je zeker dat je lange en gezellige zomeravonden gaat beleven.