Voetklachten, knieklachten of rugklachten: het is allemaal net zo vervelend. Het zorgt ervoor dat u niet meer vrijuit kan bewegen. Dit kan vergaande gevolgen hebben, zoals een slechtere gezondheid of minder sociale contacten. Gelukkig is hier iets aan te doen. Steunzolen Den Haag biedt u een passend advies over oplossingen voor uw probleem. Hierbij kijken we precies naar wat uw klachten zijn, wat uw leefstijl is en hoe lang de klachten mogelijk zullen aanhouden.

De werkwijze van steunzolen Den Haag

Bij steunzolen Den Haag vinden we het belangrijk dat u uw levensstijl zo min mogelijk hoeft aan te passen. Om deze reden nemen wij in het aanmeten van uw steunzolen mee wat de gebruiksfrequentie van de zolen zal zijn. Als u dagelijks een lange wandeling maakt door het bos of door een heuvelachtig gebied, zult u andere steunzolen nodig hebben dan wanneer u iedere dag slechts korte afstanden aflegt. Daarnaast kijken we naar de ernst van de klachten en hoe lang de klachten zullen aanhouden. Hierop kunnen we de steunzolen aanpassen en eventueel kiezen voor nieuwe schoenen die het best passen bij steunzolen voor langer gebruik. Voordat we dit doen nemen we altijd contact op met uw huisarts. Vanuit steunzolen Den Haag zijn er duidelijke afspraken gemaakt met verschillende huisartsenposten in de buurt, waardoor we hiermee snel kunnen schakelen. Zo heeft u een all-in service zonder dat u er ook maar iets van merkt!

Volledig ontzorgd steunzolen laten aanmeten

Zoals u ziet ontzorgt steunzolen Den Haag u volledig in het proces van het aanmeten van steunzolen. Dit betekent dat wij ook de afwikkeling met uw verzekering op ons nemen. Naast de afspraken met de huisartsen hebben we namelijk ook goede contacten met de meeste verzekeraars. Met een doorverwijzing van de huisarts kunnen we direct de dekking van de verzekeraar opvragen. Dit verrekenen we direct in de offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Dat loopt lekker door!