De voorbereidingen voor jouw trouwdag zijn in volle gang. Jij en je partner hebben eindelijk de geschikte locatie gevonden voor één van de mooiste dagen uit jullie leven. De datum is bekend en de uitnodigingen kunnen verstuurd worden. Maar hoe moet de uitnodiging eruit gaan zien? In dit artikel geef ik je een aantal tips voor het kopen van een trouwkaart.

Stijl bepalen

De uitnodiging is het eerste wat jouw gasten van jouw bruiloft zien. Bepaal voordat je uitnodigingen gaat verzenden wat de stijl van jouw bruiloft gaat zijn. Als je dit weet, kun je op zoek gaan naar een uitnodiging die past bij deze stijl. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een trouwkaart te maken die samengaat met deze stijl.

De juiste kleuren

Denk ook goed na over de kleuren van jouw uitnodiging. Kies je voor een uitnodiging met veel kleur? Of ga je voor een subtiel metallic randje. En dan heb je natuurlijk ook nog de grootte van de uitnodiging. Je kunt gaan voor een uitnodiging in een standaard maat, maar je kunt ook gaan voor een uitnodiging die er echt uitspringt en anders is dan andere uitnodigingen.

Drie dubbel check

Is je trouwkaart klaar om geprint te worden? Je zult eerst een proefdruk ontvangen, zodat je zeker weet dat de trouwkaart ook echt goed is. Drie dubbel check deze kaart op fouten. Geen fouten kunnen ontdekken? Dan is het tijd om de trouwkaarten te versturen naar jullie gasten.

Snoesjes.com

Ben je nog op zoek naar een website waar je trouwkaarten kunt kopen? Of waar je zelf een trouwkaart kunt maken? Ga dan eens naar de website van snoesjes. Bij snoesjes kun je trouwkaarten kopen, maar ook kun je hier terecht voor geboortekaartjes!