Vandaag de dag zijn vele crypto fondsen in Nederland die groter en groter willen worden. Steeds meer crypto fondsen willen meer aanmeldingen. Maar hoe komen deze crypto fondsen met aanmeldingen? Er zijn genoeg particulieren en misschien ook wel bedrijven die willen investeren in Bitcoin.

Bekender worden als crypto fonds, hoe doe je dat?

Je kunt als crypto fonds natuurlijk zelf gaan adverteren, maar dat kost veel geld. Daarnaast is het lastig om hoog in Google te komen, omdat andere vele crypto partijen al veel aan seo hebben gedaan om hoog in Google te komen. Wat doe je dan?
Je zorgt dat je op een website komt te staan, die al wel hoog in Google staat. Bijvoorbeeld de website Crypto Fondsen Vergelijken, crypto-fondsen.nl. op deze website staan alle Nederlandse Crypto Fondsen vermeld. Wanneer je hier op staat, met de juiste voorwaarden en eigenschappen van het fonds is het zeker de moeite waard.

crypto fonds

Kosten van crypto fondsen vergelijken

Er zitten wel kosten aan verbonden om op de website Crypto Fondsen Vergelijken te komen staan, maar deze kosten zijn in verhouding erg laag van wat je voor terug krijgt. Stel je krijgt één of twee klanten er uit per jaar, dan heb je alle kosten er al weer uit. Ideaal voor startende crypto fondsen.

Particulieren die willen investeren

Het is voor particulieren eenvoudiger om te investeren in een crypto fonds. Er zijn minder regels aan verbonden. Het nadeel hierbij is wel dat je als particulier vaak niet een 100.000 hebt, wat voor de meeste crypto fondsen het minimale bedrag is om in te stappen.

Bedrijven die willen investeren

Voor bedrijven die een ton hebben liggen kan het aantrekkelijk zijn om in een crypto beleggingsfonds te investeren. Want het zou zo maar over 5 jaar het 10 voudige waard kunnen zijn, wat zou betekenen een bedrag van 1 miljoen dollar.
Bedrijven hebben volgens de AFM wel aan meer regels te voldoen als zij een 100.000 euro willen investeren in een crypto fonds. Icoinic & Maven11 zijn 2 grote crypto fondsen in Nederland, deze kun je vergelijken op crypto-fondsen.nl.

Crypto fondsen in Nederland vergelijken

Ben je zakelijk of als particulier naar alle crypto fondsen in Nederland? Zoek dan op crypto fondsen vergelijken website jouw ideale crypto beleggingsfonds.
Succes met het zoeken van het beste crypto fonds van Nederland!