Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

CIPP | Cured In Place Pipe voor de perfecte leidingrenovatie

Leidingen zijn erg belangrijk. Het zorgt voor belangrijke levensbehoeften. Drinkwater is erg belangrijk en wordt mede mogelijk gemaakt door de ondergrondse leidingen. Het is dan ook belangrijk dat deze leidingen voldoen aan alle eisen en veel afvoercapaciteit heeft. Wij helpen u graag uw leidingen te renoveren. Uw leidingen zijn aan vervanging toe als er scheurtjes of kapotte voegen optreden. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld wortels van planten en bomen zich in de leidingen wringen waardoor de stroming gehinderd wordt. CIPP is een leidingrenovatie techniek waarmee de leidingen worden gerepareerd. Lees verder wat er gebeurd bij deze werkwijze en hoe wij die uitvoeren.

 

Uitvoering CIPP

 

CIPP is wereldwijde bekende techniek die uw rioolbuizen weer tip top in orde maakt. Bij deze renovatie wordt een kous in de buizen aangebracht. Vervolgens wordt deze kous met behulp van luchtdruk (stoom) of de waterdruk uitgehard. De buis is vervolgens naadloos en functioneert erg goed. Het water wordt niet belast en kan goed doorstromen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de renovatie zo snel mogelijk uitgevoerd wordt waardoor de omgeving er zo min mogelijk last van heeft. Het verkeer hoeft niet lang stil te liggen en het bedrijfsleven zal een overlast ervaren die bijna nihil is. Wij hoeven de leidingen niet op te graven en daarom heeft u maar één of meerdere dagen last van de renovatie en scheelt dit ook nog eens ontzettend in de kosten.

 

Contact

 

We vinden het belangrijk dat alles duidelijk is voor u. We zorgen er dan ook voor dat u maar één aanspreekpunt heeft. Hierdoor verloop alles vlot en is het voor u ook altijd duidelijk waar u aan toe bent. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten hoe wij bij u aan de slag gaan? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn en zorgen voor een ideale leidingrenovatie voor uw situatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top