Centrummanagement is een begrip op zich en wij leggen het voor je uit! Om bepaalde gebieden in een stad goed te functioneren moet alles goed geregeld en georganiseerd worden in die gebieden. Deze gebieden zijn helaas vaak niet goed geregeld en daarom is er een centrummanager nodig om dit goed te regelen. De visie op het gebied en wat er gebeuren moet, moet ook goed duidelijk zijn. Als de visie ontbreekt wordt het gebied nooit echt onderscheidend.

Wat is centrummanagement?

Het is nodig dat je door middel van centrummanagement het gebied managet en ervoor zorgt dat het gebied een onderscheidende en herkenbare presentatie heeft. Bij Hisa kunnen wij jou helpen om dit voor elkaar te krijgen. Wij hebben veel ervaren mensen in dienst die kunnen helpen op het gebied van centrums managen. Wij doen dit voor meerdere gebieden namelijk binnensteden, winkelcentra, dorpskernen en winkelstraten. Wil je meer informatie? Kijk dan op de website.

HISA biedt centrummanagement aan


Hisa biedt dus centrum management aan, maar naast centrummanagement bieden wij nog veel meer diensten aan die hierbij passen. Bij ons kan je ook terecht wanneer je een evenement wil organiseren of een actie wil bedenken gericht op consumenten. De doelstellingen zijn hierbij de leidende draad naar het uiteindelijke evenement of actie. Wij kunnen data analyses uitvoeren om erachter te komen wat het beste bij het gebied past. Verder kunnen wij verschillende plannen samenstellen zoals een brancheringsplan.

Door onze ruime ervaring in dit werkgebied kunnen wij iedereen goed van dienst zijn. Verder pakken wij naast centrummanagement leegstand aan in steden. Wij bedenken voor elk leegstaand pand een oplossing die hierbij past en het beste is voor de omgeving. De afgelopen jaren hebben wij al veel projecten aangepakt. Wij bieden bijvoorbeeld de steden Gouda, Alkmaar de Mare, Rotterdam Zuidplein en het centrum van Utrecht centrummanagers aan. Voor de winkelgebieden hebben wij door de jaren heen ook al meerdere leuke acties opgezet die het imago van het gebied verbeterd hebben.