Helaas heeft bijna geen een winkelgebied een professionele winkeliersverenging tegenwoordig. De vereniging heeft daarentegen wel veel belangrijke taken zoals de promotie en de marketing in het winkelgebied. Deze moeten natuurlijk wel goed uitgevoerd worden! Het contact met de gemeente en het kostenplaatje wordt ook door de winkeliersvereniging verzorgd. Verder maken zij afspraken over koopavonden, openingstijden en koopzondagen. Kennis, kunde, het juiste netwerk en tijd zijn factoren die vaak ontbreken bij de verenigingen. Hisa kan jouw vereniging helpen en de hulp bieden die nodig is! Wij kunnen de verenging professionaliseren en helpen om het winkelgebied te laten groeien!

Aanvullende diensten van Hisa


Naast het professionaliseren van de winkeliersverenigingen doet Hisa nog veel meer op het gebied van centrummanagement. Consumentenacties en evenement worden bijvoorbeeld door ons opgezet en bedacht. Hierbij wordt goed gekeken naar welke doelstellingen er aan de activiteiten hangen en wat het kenmerk van het gebied waar het om gaat is. De bewoners en de eigenschappen zijn ook twee factoren die belangrijk zijn bij de opzet van activiteiten. Dat analyseren helpt ons hier bij de beslissingen die wij maken. Leegstaande panden in het gebied is ook één van de factoren die wij graag aanpakken. Er worden oplossingen bedacht om de leegstand het meest efficiënt aan te pakken. Er worden soms tijdelijke oplossingen bedacht of soms langere termijn oplossingen. Verder kan je bij ons ook een ondernemersfonds op laten richten.

Vooruitstrevend

Wij willen graag vooruitstrevend zijn en zo innoverend mogelijk met de communicatie van een gebied omgaan. Daarom werken wij samen met ondernemers die vooruitstrevend zijn op het gebied van innovatieve communicatie. Dit doen wij bijvoorbeeld middels de winkeliersvereniging. Wij passen verschillende innoverende technieken toe bij onze winkelgebieden en de evenementen die wij hiervoor opzetten. Brancheringsplannen, onderzoeken of gebiedsvisies zijn ook dingen die wij voor jou kunnen aanpakken! Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie!