Wat en waarom een centrum manager?

Binnensteden, winkelcentra, dorpskernen en winkelstraten moeten goed georganiseerd worden zodat ze goed kunnen functioneren. Dit kan je vergelijken met de organisatie van een bedrijf. Vaak wordt dit organiseren niet op een goede manier gedaan en hiermee loop je veel mis. Daarom is het een goed idee om een centrum manager in te schakelen zodat het gebied bestuurd kan worden. Samen met deze centrum manager kan het gebied een goede en heldere visie krijgen. Het gebied krijgt hiermee een onderscheidende functie.

De ervaren groep mensen van Hisa kan je helpen bij het organiseren van een gebied. Je kan dan beter een gehele organisatie op het gebied zetten dan één centrum manager. Wij kunnen mensen bieden die met elkaar de beste organisatie kunnen opzetten, kies daarom voor Hisa! Door onze ruime ervaring van 15 jaar kunnen wij een supergoed advies en een goede ondersteuning bieden in de winkelgebied projecten. Voor binnensteden, dorpskernen, winkelcentra en winkelstraten bieden wij projecten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Andere diensten naast centrum manager

Naast het leveren van een organisatie met als leider de centrum manager levert Hisa nog veel meer diensten aan. Allereerst helpen wij met consumentenacties als evenementen. Wij denken mee wat de beste acties zijn voor het gebied en hoe we de doelstellingen kunnen bereiken. Verder wordt er ook goed gekeken naar de leefstijl eigenschappen van de bewoners van het gebied. Data analyse komt hierbij goed van pas.

Verder kunnen wij brancheringsplannen en gebiedsvisies opstellen en voeren wij onderzoek uit. Wij hebben veel ervaring ontwikkelt op dit gebied en kunnen daardoor goed helpen. Wij zien winkelgebieden als ondernemingen die moeten groeien. Leegstaand is ook één van de thema’s die wij aanpakken. Wij vinden voor elke leegstand een passende oplossing om dit aan te pakken. Door onze ervaring weten wij die oplossing goed te vinden en op te lossen.