Nu heel Nederland in de ban is van dat ene televisieprogramma dat gebaseerd is op basisschoolperikelen, is het niet verwonderlijk dat de stress bij moeders er weer aardig inschiet. Want hoewel het wellicht enigszins overdreven is, in de basis worden er onderwerpen uitgelicht die op de gemiddelde basisschool in Nederland dagelijks aan de orde van de dag zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan kinderfeestjes. Een onderwerp dat in de derde aflevering van het programma uitgebreid naar voren kwam. Want nodig je de hele klas uit of houdt je het bij een beperkt aantal? Organiseer je het kinderfeestje thuis of ga je bijvoorbeeld Bowlen Utrecht? En wat is je budget? En wat zijn de tijden? Of helemaal in stijl van dat populaire programma: Laat je je kind de uitnodiging op het plein uitdelen of doe je dit via de mail naar de ouders? Zo zie je maar, een kinderfeestje organiseren is moeilijker dan het lijkt.

Goedkoop is duurkoop

Het leven is al duur genoeg, dat weet iedereen. Maar een kinderfeestje zo goedkoop mogelijk doen is vaak niet verstandig en zorgt er enkel voor dat je de hele dag dingen aan het regelen bent of aan het opruimen bent. Als je besluit te gaan Bowlen Utrecht weet je zeker dat je niet hoeft te regelen en niet hoeft op te ruimen. Daarnaast is Bowlen Utrecht zeker niet duur en je weet zeker dat je je kind en haar vriendjes en vriendinnetjes een geweldig kinderfeestje geeft.
Belangrijk detail; de bowlingbanen zijn kindvriendelijk. Dit houdt in dat de bal niet in de goot terecht kan komen. Wel zo leuk voor de scores.

Alles in één

Als je besluit om met het kinderfeestje te gaan Bowlen Utrecht. Wordt al het eten en drinken verzorgd. Daarnaast krijgen de kinderen aan het einde van het feestje een leuke goodiebag mee. Je hebt kinderen nog nooit zo blij gezien.