Bezit u een bedrijf in biologische middelen of leidt u dit? Dan is het belangrijk dat u in de gaten houdt welke certificaten er nodig zijn voor een logistiek bedrijf. Ga niet zo maar met iedereen in zee, want als uw logistieke partner een certificaat mist. Kan dat ook voor u grote nadelen hebben. In dit artikel leest u meer over het SKAL certificaat en een mogelijke logistieke partner. Ieder bedrijf dat in aanraking komt met biologische middelen moet dit SKAL certificaat in zijn bezit hebben.

Het certificaat is als het ware een keurmerk dat de biologische producten ook echt biologisch zijn. Hier is op nauwkeurig op toegezien en daarom krijgt een bedrijf een keurmerk. Zo bent u er zeker van dat u eerlijk wordt behandeld. Waarschijnlijk komt dit keurmerk u bekend voor. Het groene blad gemaakt van kleine sterretjes. De Europese Unie stelt strenge regels aan een bedrijf om dit SKAL certificaat te mogen behouden. Er worden regelmatig controles uitgevoerd.

 

Ook logistieke partners moeten een SKAL certificaat bezitten

Wanneer u zelf een biologisch bedrijf heeft, moeten alle partners ook op een biologische manier te werk gaan. Dit geldt dus ook voor logistieke partners. Neem daarin geen risico’s, want u wilt toch niet dat uw certificaat afgenomen wordt? Kolibri Logistiek is een logistiek bedrijf met een bio certificaat waar zij trots op zijn. Zij houden zich aan het certificaat door zich aan regels te houden rondom opslag en vervoer van biologische producten. Alles moet bijvoorbeeld gescheiden worden opgeslagen.

Kolibri Logistiek

Kolibri Logistiek denkt graag met u mee over de logistieke processen rondom uw biologische bedrijf. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken om de logistieke werkzaamheden, Kolibri Logistiek kan deze namelijk helemaal voor u uit handen nemen. U kunt bij hen terecht voor opslag, orderpicking, cross border e- commerce, verpakken en verzenden van pakketten en batches. Neme gerust contact op wanneer u vragen heeft.