Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Biercafé gevestigd op het leukste terras in Delft

Biercafé

 

Bent u op zoek naar een leuk biercafé in Delft waar u heerlijk kunt genieten van de hapjes en de drankjes? Dan bent u bij ons op het goede adres. U kunt bij het biercafé genieten van allerlei soorten bier en dat allemaal in het centrum van Delft. De gezellige straatjes en terrasjes op steenworp afstand.

 

Is er iets leukers dan op de meeste sfeervolle plek een biertje te drinken en een hapje te eten met je vrienden of familie. Het biercafé biedt zo ongeveer 43 soorten bieren aan van beide de tap of de uit de fles. Biermerken waaronder de bekende Jupiler, Duvel of Leffe maar ook de wat speciale biermerken als Delirium Tremens of de Gouden Carolus Tripel. De Delirium Tremens is een biersoort dat een roze olifant op het etiket heeft staan. Dit is als grapje bedoeld. Als je iets teveel bier weg drinkt op een avond kan je dit verschijnsel zien en dat eindigt vaak in een delirium. Dit biersoort bevat 9% alcohol, wat meer is dan in een gewoon biertje als bijvoorbeeld Heineken. De alcohol overheerst ook in het bier en dat geeft het een ietwat kruidige en warme smaak. Alles om u een heerlijke avond maar bovenal een hele gezellige avond te bieden op het leukste terras van Delft.

 

Benieuwd naar de andere bieren die wij aanbieden? Bekijk dan even onze bierkaart. Daar kan je alles op vinden.

 

Naast je dat bij het biercafé wat kunt drinken uit ons brede aanbod van bieren en andere dranken kun je ook bij ons komen voor een hapje eten. Je kunt samen met collega’s, vrienden of familie heerlijk dineren of juist tussen de middag een hapje komen lunchen. De koks hebben verschillende menu’s samengesteld waaronder de a la carte menu en menu’s voor grotere en kleinere groepen mensen. Benieuwd wat er op deze menu’s voor lekkers te vinden is? Bekijk de menu’s op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top