Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

Heeft u een accountants verklaring nodig?

Accountants verklaring

 

Bent u op zoek naar een accountant voor het opstellen van een accountants verklaring? Dan bent u op het goede adres. Veel bedrijven hebben een accountants verklaring nodig voor bijvoorbeeld hun jaarrekeningen of financiële verantwoordingen waarbij een accountants verklaring verplicht is. Daarnaast zijn er ook bedrijven die zonder verplichting een accountants verklaring willen hebben om te kijken hoe het ervoor staat en of alles klopt.

Wat houdt zo’n verklaring in?

Een accountants verklaring is een verklaring van een jaarrekening of financiële verantwoording . De financiële aspecten worden door de accountant onder het licht gehouden en getoetst. Kloppen alle financiële gegevens wel? Wanneer blijkt dat alles klopt wordt er een accountants verklaring afgegeven door de accountant. 

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Of wilt u extra informatie over de accountants verklaring? Neem een kijkje op onze website. 


Accountants kunnen in veel situaties inspringen. Zeker als het gaat om het opstellen van een accountants verklaring. De accountants zijn actief in veel branches waaronder het MKB, onderwijs en overheidsinstellingen, verenigingen en stichtingen of notarissen. Is uw branche niet genoemd? Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden binnen uw eigen branche. Ook kunt u meer informatie krijgen over onze verdere werkzaamheden op het gebied van accountancy. 

WTA vergunning

Accountantsorganisaties moeten voldoen aan een heel aantal wettelijke strenge eisen. Als hieraan wordt voldaan ontvang je als accountantsorganisatie de WTA vergunning door een derde partij die dit onafhankelijk heeft gepeild. De WTA vergunning staat voor: Wet Toezicht Accountantsorganisaties. 

 

Uw accountantsorganisatie moet bijvoorbeeld voldoen aan verschillende beroeps- en opleidingseisen. Zo moeten de accountants die werkzaam zijn bij het accountantskantoor betrouwbaar, deskundig en goed opgeleid zijn. Ze zijn verplicht tot geheimhouding en mogen betrouwbare informatie niet zomaar delen met andere mensen, aangezien het vaak om gevoelige informatie gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top