Maar wat is nou het beste schoonmaakmiddel van Nederland?

Iedereen die wel eens schoonmaakt heeft er wel eens mee te maken gehad. Voor iedere vlek of schoonmaakprobleem een ander middel.
Voor het schoonmaken van glas heb je een glasreiniger nodig, voor het schoonmaken van de vloer weer een vloerreiniger etc.
Maar wat is nou het beste schoonmaakmiddel van Nederland?

Ben je grootgebruiker, dan is het goed om een offerte op te vragen voor ProfiBright, op dit moment toch wel HET beste schoonmaakmiddel van Nederland.

Een offerte aanvragen voor grootgebruiker van ProfiBright doe je via de leverancier van ProfiBright, genaamd Ricca-Clean Nederland B.V..

Ben je een particulier of wil je maar in kleine aantallen kopen, dan kun je dit doen bij de webshop van EchtVeelvoorWeinig.nl

Ricca Clean en EchtVeelvoorWeinig leveren de volgende types van ProfiBright:

  • ProfiGlass, de beste glasreiniger van Nederland
  • Profi6, toch wel de beste ontvetter van Nederland
  • Profi⁶, de beste vloerreiniger en gladde oppervlakten reiniger van Nederland

Ze worden via EchtVeelvoorWeinig.nl geleverd in flessen van 1 liter met trigger. Bij Ricca Clean kun je ook de grotere verpakkingen aanvragen. Dit kan in jerrycans van 5 liter, maar ook grote verpakkingen van bijvoorbeeld 1000 liter. Maar wil je eerst als bedrijf een sample aanvragen, dat kan ook. Dat doe je door hier te drukken.

Mocht je op zoek zijn naar de mogelijkheden van ProfiBright, bekijk dan ook de site van Ricca Clean. Hier vind je diverse tips en mogelijkheden van de producten.

Ga je gebruik maken van ProfiBright, dan adviseren wij altijd een microvezel doek te gebruiken. Hiermee krijg je het beste resultaat.

Wat ook belangrijk is om te weten is dat de producten biologisch afbreekbaar zijn. Dus naast dat je sneller klaar bent, beter schoonmaakt ben je ook nog eens milieuvriendelijk aan het schoonmaken.

Kortom: Echt het beste schoonmaakmiddel van Nederland.

Voor contact met Ricca Clean mail je naar info@ricca-clean.nl. Voor contact met EchtVeelvoorWeinig.nl mail je naar info@echtveelvoorweinig.nl

Contactpersonen bij Ricca Clean zijn Patrick Klooster, Bianca Teunissen of John Kooiman.