Over ons

Met onze jarenlange ervaring in het ontzorgen van de gehele bedrijfsinrichting voor tal van bedrijven blinken wij uit in deze unieke markt. Bedrijven vertrouwen onze diensten al jaren toe wat leidt tot sterke samenwerkingen en zeer tevreden klanten. Wij ontwerpen, leveren en bouwen de meest creatieve oplossingen voor zowel kantoorpanden en tandartspraktijken. Zo ontzorgen wij het gehele bedrijfsrinrichtings proces van bedrijven. Van tekening tot realisatie, we zorgen ervoor dat u geen verdere zorgen heeft en zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Kantoren en tandartspraktijken

Om uw klanten, patiënten of medewerkers in een sfeervolle omgeving te verwelkomen is het van belang om een representatief en frisse inrichting te hebben. Om dit te kunnen realiseren komen wij graag langs om eens kennis te maken en het pand te bezichtigen. Hoeveel oppervlakte heeft u nodig om uw werkzaamheden uit te voeren of al uw disciplines te huisvesten? Al vanaf dat moment informeren en adviseren we u graag over de verschillende uitgebreide mogelijkheden.
Wanneer wij alles besproken hebben gaan wij direct aan de slag met het tekenen van uw nieuwe bedrijfsinrichting aan de hand van al uw wensen. Wanneer het ontwerp volledig naar wens is beginnen wij met de realisatiefase. Hierin leveren wij alle producten en beginnen wij met verbouwen. Wij houden u van het gehele proces op de hoogte zodat u de touwtjes in handen blijft houden. Wij werken snel maar zorgvuldig naar het leukste moment toe: de overdracht van de sleutel.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als de klant het op prijs stelt om nauw contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Daarom houden wij u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en weten hier ook goed naar te presteren. Wij informeren en adviseren u graag over de beste mogelijkheden voor uw bedrijf.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn of bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van uw bedrijfsinrichting kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan.