We houden allemaal van koffie en we drinken het vaker in het dagelijks leven. Het welbekende bakkie pleur is tegenwoordig in steeds luxere varianten te vinden. Wij vinden het belangrijk om koffie te bereiden met de beste kwaliteit. Daarbij vinden wij een goede koffiebeleving ontzettend belangrijk. Als je het woord Barista hoort, denk je al snel aan koffie. Maar dit blijft niet alleen bij de koffie zelf. De Barista ’s geven ook een echte beleving aan de koffie. Onze professionele Barista ’s zijn gastvrij en maken de beste koffie met een prachtige latte art. Bij de latte art worden diverse ontwerpen op de koffie gemaakt. Het is eigenlijk als het ware een soort kunst wat wordt aangebracht op de koffie. Bij ons kan je dus een Barista huren.

Barista huren opties

Maar waarom zou je een Barista huren? Heb je binnenkort een evenement of een bijeenkomst? En wil je graag jouw gasten met iets speciaals verrassen? Hiervoor is het dus slim om een Barista te gaan huren. Onze Barista ‘s kan je huren met een speciale koffiebar. Deze bar beschikt over verschillende soorten machines waarmee de lekkerste kopjes koffie gemaakt kunnen worden. Door onze combinatie van Barista ‘s, koffie en een koffiebar zal dat een echte koffiebeleving bieden. Hierdoor biedt je een onvergetelijke beleving tijdens jouw evenement voor jouw gasten. Daarnaast hebben we veel ervaring in het bereiden van koffie op evenementen, bijeenkomsten, festivals en noem het maar op. Je kan ons huren voor kleinere en grotere evenementen. Wij kunnen op elk evenement tot wel 1500 kopjes koffie in een uur bereiden.

Mogelijkheden

Ben je benieuwd welke mogelijkheden wij jou kunnen bieden voor een Barista huren op jouw evenement? Neem dan snel contact met ons op. Wie weet verras jij jouw gasten binnenkort met een onvergetelijke dag op jouw evenement.