De mens is tegenwoordig is meer en meer bezig met onze veiligheid. Dit is ook nodig in onze samenleving. Dieven worden namelijk steeds slimmer en er doen zich steeds meer onveilige situaties voor. Ieder mens heeft een andere beleving bij veiligheid. De een vind een bepaalde situatie normaal, waar de ander het wellicht zeer dreigend vind. Belangrijk dus om voor ieder individu een oplossing te bieden voor de veiligheid die hij of zij verwacht. Een van onze preventieve oplossingen tegen criminaliteit is de speedgate. Dit is een snelle deur die bescherming bied in bijvoorbeeld parkeergarages.

 

Veel functies

De speedgate heeft verschillende belangrijke functies. Mede door deze functies hebben vele partijen al een gate bij ons aangeschaft. De meest voorkomende afnemers zijn parkeergarage houders. Zowel de privé als openbare parkeerplaatsen worden nagenoeg alleen gebruikt wanneer deze goed zijn beveiligd. Niets is namelijk vervelende dan wanneer je je auto neer zet en je bij terugkomst ziet dat er een inbraak is gedaan of dat zelfs je auto is meegenomen. Het is dan ook noodzakelijk dat de parkeergarages zeer goed zijn afgesloten en je er niet zomaar in kan komen, zeker niet te voet.

De speedgate werkt met een snelle garagedeur die alleen open gaat op het moment dat er een auto in of uit de garage wil rijden. De deur gaat dan met hoge snelheid open waarna je naar buiten kunt rijden. Op het moment dat de auto 50 centimeter voorbij de deur is gaat deze weer met hoge snelheid dicht. Hiermee wordt voorkomen dat een crimineel zomaar naar binnen kan lopen. Daarnaast kun je de garage alleen betreden door middel van een pasje. Er komt dus geen ongevraagd bezoek in de garage en de waardevolle auto’s zijn veilig.

 

Schaf een speedgate aan

Onze deuren zijn veilig en daarnaast zijn zo ook nog eens erg efficiënt. Dit is dus een interessante investering, mocht jij behoefte hebben aan meer beveiliging. Zowel privé als misschien voor je bedrijf kan dit dus een goede optie zijn. Het veiligheidsgevoel wordt vergroot en diefstal wordt voorkomen. Je kunt dan maar beter eenmalig een deur aanschaffen dan een nieuwe auto kopen.