Autoschade hebben is natuurlijk nooit leuk. Het komt nooit op het goede moment en het kost altijd weer geld. Ook kost het veel moeite om je auto bij de garage te krijgen en deze weer later op te halen. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat het vakkundig wordt opgelost en dat er goed voor je auto wordt gezorgd. Bij deze autogarage ben je aan het goede adres. Zij kunnen jou vakkundig en goed helpen met jouw schade.

Autoschade wordt door deze garage vakkundig en met oog op kwaliteit herstelt

Zoals hierboven gesteld is, wil je natuurlijk dat de schade aan jouw auto, vakkundig herstelt wordt. Je wilt natuurlijk ook dat dit op een goede en transparante manier gedaan wordt. Bij deze garage ben je aan het juiste adres als het hier op aan komt. Zo hebben zij al jarenlange ervaring in het herstellen van schade. Dit geeft weer dat zij al allerlei soorten schade voorbij hebben zien komen en dit ook hebben weten te herstellen. Verder hebben zij in 1997 een certificaat behaald die garant staat voor de kwaliteit die zij leveren. Daarnaast is het zo dat er strenge regels zijn aan het verkrijgen van een dergelijk certificaat. Alleen de garages die echt goede kwaliteit leveren zijn in staat om dit certificaat te behalen. Verder wordt er ook continue een dossier bijgewerkt waarin alles wordt bijgehouden wat er aan de auto gebeurd. Zo kan je altijd alles in zien en bijhouden wat er is gebeurd.

 

Autoschade herstellen op meerdere manieren

Niet elke schade kan verholpen worden met de zelfde aanpak. Daarom hebben de specialisten zich verdiept in meerdere manieren van schade herstel. Zo zijn ze bijvoorbeeld gespecialiseerd in het uitdeuken van jouw auto, zonder de lak te hoeven overspuiten. Ook kunnen zij het zogenaamde SpotRepair uit voeren. Dit is schade herstel op locatie. Zo hoef je niet eerst nog naar de garage te komen en wordt de schade ter plekke herstelt.