Net terug van vakantie en nog een aantal weken vrij te gaan? Of ga je überhaupt niet weg deze zomer? Ook een thuisvakantie kan geweldig zijn! Bovendien doe je je bankrekening een enorm plezier. Daarnaast worden inpakstress en ellenlange en vermoeiende vliegreizen richting Miami Beach of de Costa del Sol jou ook bespaard deze zomer met onderstaande tips.

1. Naar het strand

Oké, wellicht zijn Scheveningen en Noordwijk aan zee niet zo mooi als dat ene strand van twee jaar terug op Bali, maar ook een dagje strand in Nederland zal je zeker goed doen. Vul de koelbox met wat lekkere wijntjes en biertjes, neem een bal of boek mee, smeer je goed in en genieten maar! Daarnaast zijn er ook genoeg leuke beachclubs te vinden waar jij de hele dag kunt relaxen.

2. Organiseer een evenement

Toch meer het actieve type? Organiseer dan een leuk sportevenement voor jou en al je vrienden. Denk bijvoorbeeld aan een ontzettend zomers beachvolleybaltoernooi. Geen strand in de buurt? Een voetbaltoernooitje of hardloopwedstrijd valt overal wel te organiseren. byADELAAR helpt jou bovendien aan al je benodigdheden voor een geslaagde dag!

3. Picknick in het park

Kleedje mee, koelbox gevuld en op naar het park. Niets is zo gezellig als ouderwets picknicken. Zin om te relaxen? Ga dan in je eentje met een dik boek of een leuk tijdschrift. Wanneer je toe bent aan wat meer gezelligheid neem je gewoon al je vrienden mee en speel je een potje frisbee of houd je een waterballonnen gevecht.

4. Toerist in eigen stad

Wanneer we op vakantie zijn ondernemen we vaak andere activiteiten dan dat we thuis doen, maar waarom eigenlijk? Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Bezoek een museum, beklim een toren of ga naar een voorstelling. Wanneer je budget het toelaat is het ook leuk om iedere avond een ander restaurantje te bezoeken.

5. Kamperen maar!

Kamperen geeft toch altijd wel het ultieme vakantiegevoel. Daarom kan het ontzettend leuk zijn om een tent op te zetten in de achtertuin. Plaats er een zwembadje en een bbq naast en het lijkt net alsof je heerlijk aan het gardameer bent!