Content is Koning! Het schrijven van teksten is een essentieel onderdeel van het succes van een website. Registreer je gratis en plaats je eerste SEO artikel van 300 woorden op deze site. Het aantal woorden en de zoekwoord focus is belangrijk. 300 woorden is het optimale aantal woorden voor een SEO tekst.

search
top

ZM Groep ondersteunt

Wij snappen heel goed dat u zich niet graag bezig houd met administratie gerelateerde werkzaamheden. U focust natuurlijk het liefst op het stimuleren van verkoop. Maar u weet ook dat het zaken zijn die u goed moet regelen om te zorgen dat uw bedrijf gezond blijft. Als onafhankelijk bedrijf ligt onze focus altijd bij u. Door de veelzijdigheid en ruime ervaring kunnen we bij ZM Groep altijd een hoogstaand advies geven, welke helemaal is afgestemd op uw situatie.

Een bedrijf met karakter

Al vanaf de jaren vijftig is ZM Groep dienstverlener is voor het midden- en kleinbedrijf. Wij identificeren ons als familie bedrijf en dit is ook hoe we willen dat onze klanten het ervaren. Daarbij is continuïteit een belangrijke factor. Binnen ons kernteam is weinig verloop. Onze filosofie is namelijk dat een zakelijk dienstverlener een werkzaam leven lang aan de zijde van een ondernemer moet staan. Hiermee bouw je vertrouwen op en dit resulteert en goede resultaten en een meer proactieve bijdrage van onze professional.

Multifunctioneel

Omdat er veel verschillende aspecten zijn in deze dienstverlening vraagt dit ook om verschillende specialisaties. Om deze rede hebben wij ons aanbod verdeelt in drie takken. Op deze manier kunnen wij alles aanbieden wat u nodig heeft zonder dat daarbij kennis of specialisatie verloren gaat. Mocht u bij ons bijvoorbeeld ondersteuning krijgen op het gebied van personele zaken maar nu iemand nodig hebben voor overnamebegeleiding, dan hoeft u niet op zoek naar een andere partij. Wij kunnen u in contact brengen met een collega van deze tak.

Benieuw wat we voor u kunnen betekenen?

Wanneer u benieuwd bent naar de diensten die ZM Groep voor uw bedrijf kan doen, kunt u dit lezen bij ons op de website. Voor al uw vragen kunt u via de website of telefonisch in contact komen met één van onze specialisten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

top