Het duidelijk markeren van de lijnen op de Nederlandse wegen is zeer belangrijk. Zeker nu het steeds drukker wordt op de Nederlandse wegen. Zonder een duidelijke structuur is het rijden tijdens deze drukte onveilig en zit een ongeluk in een klein hoekje. Met de juiste wegbelijning zorg je voor duidelijkheid en structuur op de weg en zal een ongeluk minder snel voor komen.

Wij hebben al meer dan tachtig jaar ervaring op de Nederlandse wegen en we hebben de toename in het verkeer van dichtbij meegemaakt. Hierdoor weten wij heel goed dat het van het grootste belang is om duidelijke belijning aan te leggen die goed zichtbaar zijn en lang meegaan. Met steeds meer personenauto’s en steeds meer vrachtverkeer is het van groots belang dat iedereen weet waar hij of zij moet rijden.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze producten is zeer belangrijk voor ons en hiervoor zijn we ook gecertificeerd. Wegbelijning zonder goede kwaliteit zal snel vervagen waardoor het gevaar op de weg terugkeert. Wij kiezen voor kwaliteit omdat de veiligheid op de weg aan de basis van ons werk ligt. Onze markeringen blijven meerdere jaren zichtbaar en zullen niet vervagen. Wanneer de lijnen uiteindelijk aan vervanging nodig zijn kunt u opnieuw bij ons terecht waarna u weer meerdere jaren veiligheid op de wegen kunt bieden.

Verder is efficiëntie zeer belangrijk voor ons. Zo werken wij met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van robots en machines waardoor we geen overbodige arbeiders gebruiken en we de verspilling van producten kunnen minimaliseren. Zo werken wij nu met een robot die gebruik maakt van GPS. Hierdoor kunnen we met 1 werknemer een groot deel van het werk uitvoeren op zeer nauwkeurig niveau. Verder vinden wij duurzaamheid belangrijk. Zo minimaliseren wij verspilling van producten en gebruiken we steeds meer elektrische voertuigen. Duurzaam ondernemen is een streven voor ons en dit proberen we toe te passen op alle aspecten van onze werkzaamheden.